Τρεις πανομοιότυποι ξένοι

Η ιστορία των τρίδυμων αγοριών που χωρίστηκαν για χάρη μιας μελέτης και βρήκαν ο ένας τον άλλον εντελώς τυχαία δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Χρόνος ανάγνωσης: 
6
'
Ο Μπόμπι Σάφραν, ο Έντι Γκάλαντ και ο Ντέιβιντ Κέλμαν.

Ήταν 1980, η πρώτη μέρα στο Sullivan Community College της Νέας Υόρκης για τον Μπόμπι Σάφραν. Ο 19χρονος ήταν ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα, αλλά σε αυτήν την πρώτη του μέρα στη σχολή, οι φοιτητές παραήταν φιλικοί. Του συμπεριφέρονταν σαν να τον γνώριζαν ήδη. Τα αγόρια του χτυπούσαν φιλικά την πλάτη, τα κορίτσια τον αγκάλιαζαν και το πιο περίεργο, όλοι τον αποκαλούσαν «Έντι». Το μυστήριο λύθηκε γρήγορα από έναν άλλο φοιτητή. Ο Μάικλ Ντόμνιτζ ήταν ο καλύτερος φίλος του Έντι Γκάλαντ, που μόλις είχε πάρει μεταγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο. Ο Ντόμνιτζ ρώτησε τον Μπόμπι αν ήταν υιοθετημένος και αν ναι, πότε είχε γενέθλια. Η απάντηση ήταν 12 Ιουλίου 1961, ακριβώς όπως και ο φίλος του, Έντι.

Ο Μπόμπι τηλεφώνησε στον Έντι και κανόνισαν να συναντηθούν. Γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι είχαν περισσότερα κοινά από την εμφάνιση. Το γέλιο τους ήταν το ίδιο, το IQ τους επίσης. Η ιστορία τους κυκλοφόρησε και δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο.

«Δεν θα το πιστέψετε...»

Η εφημερίδα με το δημοσίευμα έπεσε στα χέρια του 19χρονου Ντέιβιντ Κέλμαν, φοιτητή σε άλλο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, επίσης υιοθετημένο, που έμοιαζε υπερβολικά με τα δυο αγόρια στο εξώφυλλο. «Δεν θα το πιστέψετε...» ήταν η πρώτη του φράση όταν τους τηλεφώνησε, και όντως, αυτή η ιστορία ήταν απίστευτη για όλους.

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.