Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
5'
Κείμενο:
User link
Profile picture for user anastasopoulos
Δημήτρης Αναστασόπουλος
moby_untitled-3.jpg
[Courtesy Faber & Faber]

«Τhen It Fell Apart»: Όταν ο Moby αποφάσισε να αυτοκτονήσει

Στη νέα του αυτοβιογραφία ο Moby διηγείται μία ηδονοθηρική κάθοδο γεμάτη σεξ, ναρκωτικά, ελεκτρόνικα και συναναστροφές με αστέρες.
[Courtesy Faber & Faber]

Νέα Υόρκη, 2008. «Ήθελα να πεθάνω. Αλλά αναρωτιόμουν με ποιον τρόπο. Ήταν πέντε τα ξημερώματα και είχα πιει 15 ποτά, είχα σνιφάρει κόκα αξίας 200 δολαρίων και είχα καταπιεί μία χούφτα Vicodin. Ήμουν ένας μοναχικός αλκοολικός που αναζητούσα απεγνωσμένα την αγάπη κάποιου. Όμως όποτε προσπαθούσα να πλησιάσω κάποιον άνθρωπο, πάθαινα κρίσεις πανικού και έτσι παρέμενα μόνος και απομονωμένος από όλους. Είχαν περάσει κάποια χρόνια όπου ήμουν επιτυχημένος στη μουσική σκηνή, είχα πουλήσει κάποια εκατομμύρια δίσκους αλλά τώρα η καριέρα μου είχε πάρει τη κατιούσα. Δεν μπορούσα να βρω την αγάπη ή την επιτυχία έτσι προσπαθούσα να αγοράσω λίγη απόλαυση».

Ο Moby έβαλε μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι του, την έκλεισε με μια ζώνη και έκλεισε τα μάτια του. Σκεφτόταν για χρόνια τον θάνατο και είχε ξυπνήσει πολλές φορές απογοητευμένος που ήταν ακόμα ζωντανός. Ζήλευε και συγχρόνως μισούσε τον Χιθ Λέτζερ που είχε πεθάνει στον ύπνο του. Εκείνη τη μέρα, στο διαμέρισμά του στη Mott Street της Νέας Υόρκης, ο Moby αποφάσισε να το κάνει.

Το 2008 είχε περάσει σχεδόν μία δεκαετία από τη μέρα που ο Moby κυκλοφόρησε το Play που τον εκτόξευσε στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. Ένας άγνωστος στο πλατύ κοινό, με

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη