Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κείμενο:
cover-glass.jpg
H οικογένεια Γουολς πριν όλα πάρουν τον κατήφορο.

Το γυάλινο κάστρο

Η Τζανέτ Γουόλς, κοσμικογράφος στο MSNBC και το New York mag, δεν μιλούσε ποτέ για το παρελθόν της, μέχρι που αναγκάστηκε να το αποκαλύψει σε όλο τον κόσμο.
H οικογένεια Γουολς πριν όλα πάρουν τον κατήφορο.

Η ιστορία της Τζανέτ είναι τόσο παράξενη, που όλοι όσοι την γνώριζαν έλεγαν πως θα μπορούσε να γίνει ταινία. Έγινε τελικά, και σε λίγες μέρες θα προβληθεί στην Ελλάδα το The Glass Castle με την Μπρι Λάρσον στον ρόλο της Τζανέτ και τους Ναόμι Γουάτς και Γούντι Χάρελσον στους ρόλους των γονιών της. Των πολύ εκκεντρικών γονιών της, που προκάλεσαν τη συγγραφή μιας αυτοβιογραφίας που θα έμενε στη λίστα των μπέστ σέλερ των New York Times για 261 εβδομάδες και θα πωλούσε τρία εκατομμύρια αντίτυπα. Ο Τύπος την χαρακτήρισε «το Sex and the City συναντά Τα Σταφύλια της Οργής».

Η Τζανέτ Γουόλς άρχισε να γίνεται γνωστή το 1987, όταν σε ηλικία 26 ετών ανέλαβε να σχολιάζει χιουμοριστικά την κοσμική ζωή της πόλης στην στήλη «Intelligencer» του Νew York mag, το αντίπαλο δέος της Page Six της New York Post. Είχε μεγάλη επιτυχία και εμφανιζόταν συχνά στην τηλεόραση για να σχολιάσει γεγονότα όπως το διαζύγιο Μπραντ Πιτ-Τζένιφερ Άνιστον. Η Τζάνετ ζούσε στο Παρκ Άβενιου και ντυνόταν πάντα με ρούχα σχεδιαστών και ψηλά τακούνια.

Image
t-jeanette-walls-april-2005.jpg
H Γουόλς φωτογραφημένη για το Vanity Fair τον Φεβρουάριο του 2005, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της. [Anders Overgaard]

Κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή η γυναίκα είχε περάσει την παιδική της ηλικία άστεγη, τρώγοντας από τα σκουπίδια, ένα από τα τέσσερα παιδιά δύο γονιών που αρνιόντουσαν να

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη