Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
2'
Κατηγορία:
Κείμενο:
kim.jpg

Κιμ, πάτα το! 29 Μαΐου - 4 Ιουνίου 2016

10 στιγμιότυπα της περασμένης εβδομάδας που αποδεικνύουν ότι πρέπει να ξεμπερδεύουμε με την ανθρωπότητα.

Στιγμιότυπα της εβδομάδας από τα ελληνικά ΜΜΕ και social media που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου.

1. Ο Βασιλεύς των Ελλήνων

Σε μία απολαυστική συνέντευξη “εφ’όλης της ύλης” ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μας είπε ότι είναι φαν του Τσίπρα, μας μίλησε για τα “πέτρινα χρόνια” της εξορίας του και μας ενημέρωσε ότι έμαθε για τη Χούντα των Συνταγματαρχών όταν τον ξύπνησε στις 2:10 το πρωί κάποια Κούλα. Εδώ οι αντιδράσεις στο Twitter.

2. Ο Πρώτος των Πρώτων

Η συγκλονιστική ιστορία του ανθρώπου που είχε πρόγραμμα, πέρασε πρώτος στις πανελλαδικές του 1990, πήρε το πτυχίο του και τώρα κάνει διεθνή καριέρα έχοντας ανοίξει ψησταριά.

3. Η Φωτογραφία

Συγκινεί και εξανθρωπίζει η εικόνα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να χαμογελά (ναι, χαμογελά) με ένα γλυκύτατο κουτάβι σε post στο facebook. Λίγη στοργή στους χαλεπούς μνημονιακούς καιρούς που ζούμε.

Image
14675310f1f69987627e4b9fe7e9df32.jpg

4. Ο Υπουργός

Η φωτογραφία με τον επίσημο αγαπημένο μας υπουργό, Παύλο Πολάκη, να καπνίζει στο υπουργείο Υγείας, δείχνει γιατί η Ελλάδα δεν θα βγει ποτέ από τα μνημόνια. Η επιτομή 40 χρόνων ελληνικής μεταπολίτευσης σε μερικές εκατοντάδες pixel.

Image
polakis-tsigaro2.jpg

5. Το Εξώφυλλο

Οι αθλητικές εφημερίδες φημίζονται για την εφευρετικότητά

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη