Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
16'
Κατηγορία:
30b.jpg

Τα 30 άρθρα του inside story που διαβάστηκαν περισσότερο το 2020

Αυτά είναι τα άρθρα που διαβάσατε περισσότερο το 2020. Αν χάσατε κάποιο, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να επανορθώσετε. Και μην ξεχνάτε, αυτά τα άρθρα υπάρχουν χάρη στους συνδρομητές μας.

Φέτος ήταν μια περίεργη χρονιά, καθώς ένα μεγάλο μέρος της ύλης μας αφιερώθηκε στην πανδημία του κορονοϊού και τις συνέπειές της: όχι μόνο στην υγεία, αλλά και στην οικονομία, την κοινωνία, την παιδεία, τις ιδέες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα 30 πιο διαβασμένα άρθρα του 2020, τα 18 από αυτά, δηλαδή η πλειοψηφία, δεν είχε καμία σχέση με την πανδημία. Μας θυμίζει πως η ζωή συνεχίζεται και πως εσείς, οι αναγνώστες μας, έχετε ανάγκη αυτά που είχατε πάντα: αποκαλύψεις, επίμονη ερευνητική δημοσιογραφία, αφιερώματα σε βάθος, εικόνες από τη γειτονιά μας, νέα γνώση για την ιστορία μας.

1. Το χρονικό μιας πανδημίας

Καθόλου τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας το άρθρο της Κατερίνας Οικονομάκου, αφού ξετυλίγει με ανατριχιαστική ακρίβεια το χρονικό της ασθένειας που τόσο μας ταλαιπώρησε φέτος: από την ημέρα που εμφανίστηκε ο πρώτος ασθενής με περίεργα συμπτώματα σε νοσοκομείο της Γουχάν, μέχρι την κήρυξη της πανδημίας από τον ΠΟΥ, που ήρθε όταν πια ο ιός είχε εξαπλωθεί σε 110 χώρες και είχε μολύνει πάνω από 100.000 ανθρώπους. Τα λάθη, οι συγκαλύψεις, η ανευθυνότητα αλλά και το φιλότιμο ορισμένων γιατρών, που σε συνδυασμό με την επιμονή κάποιων δημοσιογράφων σήμαναν τελικά τον

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη