Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
22'
Επιμέλεια:
_seires.jpg

Binge-watching: Άνοιξη 2020

Δεν νοείται πια τηλεφώνημα ή Ζοομ χωρίς μια παρένθεση για να συζητηθούν καυτά ερωτήματα, όπως: «Έχει μεγαλύτερο κεφάλι η πρωταγωνίστρια του Unorthodox από τη Μενεγάκη;», «Είναι όλοι οι Ισλανδοί δυνάμει δολοφόνοι;» και «Θα δώσει τελικά χάρη ο Τραμπ στον Τζο Εξότικ;».

Περάσατε κι εσείς την εβραϊκή σας φάση; Που αφού κατάπιατε το Fauda και το Unorthodox ξεπαστρέψατε σε δυο μέρες το Shtisel και το One of Us; Φυσικά μετά τη φιλοβασιλική μανία που σας καθήλωσε στο The Crown και τους Ρομανόφ (Τhe Last Czars, The Romanoffs) χειρότερα και από Μανιάτη σε καφενείο του Γερολιμένα. Και μετά και από την καταβύθιση στο σκανδιναβικό νουάρ (πια, άμα με πετάξεις στο Όσλο, κάπως θα συνεννοηθώ), τη γερμανική φάση (Dark, Dogs of Berlin, Babylon Berlin), και φυσικά τη φάση «Θέλω να δω πώς θα τη βγάζω όταν μεγαλώσω» (Grace and Frankie, The Kominsky Method), που να το πούμε ανοιχτά, ήταν και η πιο ευχάριστη. Και τα λέω όλα αυτά υποθέτοντας ότι έχουμε όλοι βγάλει τη μεγάλη των ντετέκτιβ σχολή έχοντας λύσει τα εγκλήματα που μας έθεσαν τα The Keepers, The Staircase, Who Killed Little Gregory? κ.λπ.

Όμως παρόλα αυτά, θέλετε κάτι ακόμη; Αυτές εδώ είναι οι σειρές που ευχαριστήθηκαν οι συντάκτες του inside story (πολύ θα ήθελα να είχαμε πει και τα Olive Kitteridge, Barry, Dead to me, Modern Love, The End of the F***ing World, Fleabag, αλλά δεν φτάσαμε).

Δημήτρης Αναστασόπουλος Top Boy (2019–)

To 2011 έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Channel 4 μία ασυνήθιστη για τα δεδομένα της

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη