Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κατηγορία:
Κείμενο:
cover-kay.jpg
H Madeleina Kay έξω από το κτίριο της Κομισιόν, Βρυξέλλες, 8 Δεκεμβρίου 2017. [EMMANUEL DUNAND / AFP]

Το supergirl των Βρυξελλών

Κυκλοφορεί με μπλε κάπα έξω από την Κομισιόν προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ενάντια στο Brexit και να αφυπνίσει τους συμπατριώτες της και έστω και την τελευταία στιγμή να επιστρέψουν στη ζεστή αγκαλιά της ΕΕ.
H Madeleina Kay έξω από το κτίριο της Κομισιόν, Βρυξέλλες, 8 Δεκεμβρίου 2017. [EMMANUEL DUNAND / AFP]

Την βλέπεις συχνά πέριξ του Berlaymont, του κτιρίου της Κομισιόν στις Βρυξέλλες. Φορώντας στολή SuperGirl, μοιράζει φυλλάδια κατά του Brexit και ζητά να παραμείνει η Βρετανία στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Μια φορά μάλιστα έγινε για λίγο πρωταγωνίστρια της επίσημης συνέντευξης Τύπου για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Μπορεί να απομακρύνθηκε από την ασφάλεια (παρόλο που είχε διαπίστευση), αλλά όχι προτού σπάσει η ρουτίνα των Βρυξελλών.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί με έβγαλαν από την αίθουσα. Υποτίθεται ότι η ΕΕ θέλει να πλησιάσει τους νέους». H Μαντελέινα Κέι βρισκόταν στην αίθουσα Τύπου της Κομισιόν για να δώσει στον Μισέλ Μπαρνιέ, τον βασικό διαπραγματευτή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Brexit, ένα αντίτυπο του βιβλίου της, Theresa Maybe in Brexitland και να τονίσει ότι πολλοί Βρετανοί αντιτίθενται στην απόφασης του Ηνωμένου Βασιλείου να αφήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Το Brexit θα είναι απόλυτη καταστροφή. Αντιτίθεμαι πλήρως σε κάθε διάστασή του».

H 25χρονη Μαντελέινα ζει στο Σέφιλντ με

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη