Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κείμενο:
hustlerscover.jpg

Οι στρίπερς που ενέπνευσαν την ταινία «Hustlers»

Έριχναν ναρκωτικά στα ποτά ανδρών, χρέωναν χιλιάδες δολάρια στις κάρτες τους και καταδικάστηκαν γι’ αυτό. Οι αληθινές πρωταγωνίστριες της ταινίας που με την Τζένιφερ Λόπεζ δεν μετανιώνουν για τίποτα.

Η ομάδα των στρίπερς που ενέπνευσε την ταινία Hustlers αποτελούνταν από γυναίκες που πίστευαν ότι δεν έκαναν κάτι πραγματικά κακό –τουλάχιστον όχι κάτι πολύ χειρότερο από τις προθέσεις των ανδρών πελατών τους που ξεπερνούσαν τα όρια και διαρκώς τις υποτιμούσαν στα κλαμπ της Νέας Υόρκης. Τα θύματά τους ήταν ανυποψίαστα, αλλά όχι απαραίτητα αθώα.

Το φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ (με αξιώσεις για υποψηφιότητα Όσκαρ, σύμφωνα με ορισμένους κριτικούς) και η Κονστάνς Γου ενώ εμφανίζεται και η Cardi B, βασίστηκε σε άρθρο της Tζέσικα Πρέσλερ (την υποδύεται η Τζούλια Στάιλς) στο περιοδικό New York mag το 2015, για το οποίο πήρε συνέντευξη από τις δύο «αρχηγούς» της συμμορίας. Η Σαμάνθα Μπαρμπάς και η Ρόζι Κέο κατάφεραν να ξαφρίσουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από τις κάρτες των πελατών τους κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης, περίπου σαν θηλυκοί «λύκοι της Wall Street», όπως σήμερα δηλώνουν.

Image
screenshot-25.jpg

Αν και όχι ακριβώς Ρομπέν των Δασών –έκλεβαν πλούσιους μεν, αλλά προς δικό τους όφελος– δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν την υπόθεσή τους με κατανόηση, αν όχι με κάποια συμπάθεια. Η Ρόζι Κέο σταμάτησε το σχολείο στα 17, όταν πέθανε η γιαγιά της που τη μεγάλωνε. Οι γονείς της

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη