Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κείμενο:
User link
Profile picture for user bougas
Κωνσταντίνος Μπούγας
cethree4.jpg

Σταρ του σινεμά στη μικρή οθόνη

Η χρυσή εποχή της τηλεόρασης είναι εδώ για τα καλά. Αστέρια του κινηματογράφου όχι μόνο δεν σνομπάρουν τις τηλεοπτικές σειρές, αλλά δίνουν ερμηνείες αντάξιες της φήμης τους.

Το τελευταίο τρίμηνο του 2018 προβλήθηκαν τηλεοπτικές σειρές με πρωταγωνιστές εξέχοντες ηθοποιούς του αμερικανικού κινηματογράφου. Τρεις από τους πιο διάσημους ήταν ο Τζιμ Κάρεϊ, ο Μάικλ Ντάγκλας και η Τζούλια Ρόμπερτς. Η εμφάνισή τους στη «μικρή οθόνη» δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες ερμηνείες που μας χαρίζουν εδώ και δεκαετίες στον κινηματογράφο, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον ισχυρισμό ότι διανύουμε πλέον και επίσημα τη «χρυσή εποχή της τηλεόρασης».

Kidding

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Kidding», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζιμ Κάρεϊ, προβλήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου από το κανάλι Showtime. Ο διάσημος κωμικός είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «The Duck Factory» το 1984 και από τότε έκανε διάφορα σύντομα τηλεοπτικά περάσματα. Φέτος όμως ανέλαβε κεντρικό ρόλο στη σειρά, σηματοδοτώντας τη νέα συνεργασία του με τον Μισέλ Γκοντρί, σκηνοθέτη της σημαντικότερης ίσως κινηματογραφικής στιγμής στην καριέρα του, στην ταινία «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού».

Στο «Kidding» ο Τζιμ Κάρεϊ υποδύεται τον Τζεφ Πικιρίλο, έναν διάσημο δημιουργό και παρουσιαστή ενός παιδικού προγράμματος, τον οποίον όλοι ξέρουν ως Τζεφ Πικλς, μιας και στην εκπομπή του χρησιμοποιεί την περσόνα

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη