Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κατηγορία:
Κείμενο:
desantis.jpeg
[CHENEY ORR / AFP]

Μπορεί ο Ρον ΝτεΣάντις να νικήσει τον Τραμπ;

O κυβερνήτης της Φλόριντα, που μόλις μπήκε στην κούρσα για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του 2024, είναι ο μοναδικός που ο πρώην πρόεδρος θεωρεί απειλή.
[CHENEY ORR / AFP]

Υποτίθεται ότι θα ήταν το γεγονός της χρονιάς. Ο επιχειρηματίας που απασχολεί –έστω και για λάθος λόγους– καθημερινά τα μέσα θα είχε μια συζήτηση με τον δημοφιλή 44χρονο κυβερνήτη της Φλόριντα στο Twitter Spaces, κατά την οποία ο δεύτερος θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Ο Μασκ θα έφερνε το Twitter ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό του να γίνει το επίσημο βήμα των συντηρητικών τώρα που το Fox αιμορραγεί τηλεθεατές μετά την απομάκρυνση του Τάκερ Κάρλσον, κι ο NτεΣάντις θα γινόταν ένας αδιαφιλονίκητος σταρ της πλατφόρμας που τόσο συνέβαλε στην άνοδο του Τραμπ επτά χρόνια πριν.

Αλλά υπήρχε μόνο σιωπή. Mετά προβληματισμένοι ψίθυροι. Μετά οι φωνές μικροφωνίζανε. Ο ήχος κοβόταν. Όταν κατάφερνες να ακούσεις κάτι, ξανακοβόταν. Η συζήτηση μεταφέρθηκε σε άλλο Twitter Space. Που κι αυτό κράσαρε. Το γεγονός χαρακτηρίστηκε ομόφωνα τραγωδία (αμέσως μετά παραιτήθηκε o αρχιμηχανικός της πλατφόρμας). Ο Μασκ εξήγησε ότι τα τεχνικά προβλήματα προκλήθηκαν επειδή μπήκε στο Twitter Spaces υπερβολικά πολύς κόσμος, 700.000 άτομα (πάντως το ακροατήριο που συντονίστηκε ήταν πολύ μικρότερο από αυτό που θα μπορούσε να διεκδικήσει μια εκπομπή του Fox και στο τέλος είχαν απομείνει

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη