Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κατηγορία:
Tags:
Κείμενο:
robertjr.jpeg

Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Ένας συνωμοσιολόγος ενάντια στον Μπάιντεν

Ο γιος του δολοφονηθέντος χαρισματικού πολιτικού διεκδικεί το προεδρικό χρίσμα σπέρνοντας θεωρίες συνωμοσίας για τα πάντα.

Στις ΗΠΑ ακούγεται αυτή η φράση συνέχεια, «το να είσαι Κένεντι είναι σαν να είσαι ροκ σταρ». Είναι πια πολλοί οι Κένεντι, πολλοί οι απόγονοι από τα εννιά παιδιά του πατριάρχη Τζόζεφ που έβαλε κάποτε στόχο την πολιτική δύναμη, αλλά το να είσαι ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ο πρωτότοκος γιος του οραματιστή Μπόμπι, σε κάνει κάπως τον μπασίστα αυτής της μπάντας, είσαι ξεχωριστός, ειδικά αφότου ο αρχηγός του συγκροτήματος Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ έχει χαθεί σε άλλη μια εθνική τραγωδία.

Ο 69χρονος Ρόμπερτ Τζούνιορ, τον οποίο οι δικοί του αποκαλούν επίσης Μπόμπι, μοιάζει πολύ στον πατέρα του. Το ίδιο τετράγωνο σαγόνι, τα ίδια γαλάζια μάτια, τα τέλεια ίσια δόντια, ευφράδεια, μόνο η ομιλία είναι αλλιώς καθώς ο Ρόμπερτ πάσχει από σπασμωδική δυσφωνία, μια διαταραχή που χτυπά το 0,02% του πληθυσμού με ακούσιους σπασμούς που παρεμποδίζουν τη δόνηση των φωνητικών χορδών. Ο RFK Jr. μεγάλωσε σαν σε διαφήμιση Polo Ralph Lauren, με τις απαραίτητες διακοπές στο Χαγιάνις Πορτ, και τις απαραίτητες αποβολές από καλά σχολεία, τις συλλήψεις για κατοχή μαριχουάνας και δύο μεγάλες απώλειες. Ήταν εννιά ετών όταν δολοφονήθηκε ο θείος του, και δεκατεσσάρων όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας του. Στην κηδεία του ήταν

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη