Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
12'
Κατηγορία:
Κείμενο:
ceonlyfans.jpg

OnlyFans: Όταν οι πρωταγωνιστές πορνό γίνονται μάνατζερ του εαυτού τους

Δύο νέοι άνθρωποι βιοπορίζονται από μια πλατφόρμα που προωθεί την παραγωγή πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ παράλληλα ψάχνει την ταυτότητά της. Υπάρχει τελικά η δυνατότητα της αυτοδιαχειριζόμενης πορνογραφίας;

«Ήταν ένα βράδυ, νομίζω 10 του Φλεβάρη. Χάζευα στο TikTok πριν πέσω για ύπνο. Την επόμενη μέρα δούλευα. Βλέπω μια κοπέλα από το εξωτερικό που έλεγε στο βίντεό της πως βγάζει στο OnlyFans €23.000 τον μήνα. Τα μάτια μου κάνανε δολάρια, ξέρεις, σαν τα καρτούν. Δεν είχα ιδέα τι είναι το OnlyFans. Το έψαξα, διάβασα κάποια άρθρα, είδα και ορισμένα βίντεο στο YouTube. “Δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο”, σκέφτηκα. Ήδη είχα στο Instagram μια προκλητική παρουσία, οπότε σκέφτηκα “τι το ένα, τι το άλλο”. Δεν το πίστευα στην αρχή. Κι όμως. Ο πρώτος κιόλας μήνας μου απέφερε τέσσερις μισθούς».

Image
eva2.jpg
Η Εύα σε φωτογραφία της στο Instagram.

Η Εύα (eva.mli) είναι 26 χρονών και κάνει το μεταπτυχιακό της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της πρώτη στο έτος της, με υποτροφία. Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της, αλλάζοντας τέσσερις διαφορετικές επαγγελματικές στέγες. Μου τις απαριθμεί μία προς μία και νοερά συγκρατώ τα εξής: χαμηλοί μισθοί, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές. Πλέον το OnlyFans είναι η αποκλειστική της απασχόληση, έχει σκαρφαλώσει στο 1% της παγκόσμιας κατάταξης της πλατφόρμας και διαχειρίζεται το προφίλ της με αξιοσημείωτη συνέπεια:

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη