Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
3'
Κατηγορία:
pasok3.jpg
Από εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στο δήμο Αχαρνών [EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ]

Ντόναλντ, πάτα το! 9 - 15 Ιουνίου 2019

Εκλογικόν το ανάγνωσμα, αφού τα γεγονότα περί πολιτικής και πέριξ διαδέχονται το ένα το άλλο, λόγω των ημερών. Ετσι, το μενού έχει Καμμένο, που κάηκε και δεν κατεβαίνει στις εκλογές, αλλά και νέες εισόδους (ΚΟΤΕΣ), καθώς και τον Κουρασμένο το Α', τον εξάδελφο Τσίπρα και φυσικά καταστάσεις ΠΑΣΟΚ.
Από εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στο δήμο Αχαρνών [EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ]

 

1. Οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» δεν κατεβαίνουν στις εκλογές (και δεν θα μας λείψουν)...

2. ...κατεβαίνουν όμως οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.

Και για να είμαστε ακριβείς, ο ιδρυτής του κόμματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ., Νίκος Λούβρος, θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας. 

Ο Νίκος Λούβρος είναι ο ιδρυτής του κόμματος «Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση» και είχε λάβει μέρος στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Το κόμμα υποστήριζε τα δικαιώματα των καπνιστών. 
Ο κ. Λούβρος, ο οποίος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές υποστήριξε την Ρένα Δούρου, είναι ιδιοκτήτης του Booze στο κέντρο της Αθήνας κι έχει οικονομική άνεση. Το τι έχει κυκλοφορήσει στα social media δεν περιγράφεται. Καλή τύχη κύριε Νίκο.

Image
loyvros.jpg

Image result for κομμα κοτεσ

3. Ζει ένα δράμα

«Είναι πολύ κουραστικό να είμαι περιποιημένη κάθε μέρα για να εμφανίζομαι στις εκδηλώσεις», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη για όλους εμάς που νομίζουμε ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα.

4.  Κουρασμένος ο Α΄

Όταν η Κατερίνα Παναγοπούλου, χήρα του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου, μας εξήγησε το λόγο για τον οποίο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφτηκε το κότερο που της άφησε ο σύζυγός της - ήταν κουρασμένος, είπε - η σκέψη όλων πήγε στον Κουρασμένο

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη