Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
5'
Κατηγορία:
Κείμενο:
phyl.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 7 - 13 Ιανουαρίου 2018

Μάχες γύρω από τον σταυρό, νεκρά περιστέρια, ένας γυπαετός Αϊβαλιώτης, Μακεδονία Μ-Λ και Μ-Λ Μακεδονία.

1. Έρχονται οι Ρομά και μας παίρνουν τους σταυρούς

Τίμιο βρωμόξυλο έπεσε στο Κιάτο ανήμερα των Φώτων, όταν παιχταράς κολυμβητής που βρέθηκε πολύ κοντά στην νίκη παραπονέθηκε πως Ρομά συναθλητής του πήρε τον σταυρό από τα χέρια. Ακολούθησε λίγος ρατσισμούλης, ίσα για να πάει καλά η ημέρα, η απαραίτητη μικροσύρραξη για να μη βαρεθούν οι παριστάμενοι και, φυσικά, ένα ευλαβικό καντήλι (στο 03:07) από τον αδικημένο αθλητή που κατά τα άλλα βούτηξε για την τιμή του Θεού.

Image
fota2.png
Image
fota3.png
Image
gam.png

Οι φίλοι των σπορ θα συμφωνήσουν.

Image
fota1.png

2. Και χίλια περιστέρια

Σκούρα τα πράγματα για τα περιστέρια τη βδομάδα που μας πέρασε καθώς άφησαν τον ασφαλή ουρανό από όπου μπορούν εύκολα να μας σημαδεύουν, για να ζήσουν επικίνδυνα κοντά μας. Οι σουρεάλ στιγμές ξεκίνησαν από την Καλαμάτα.

Στη Θεσσαλονίκη οι χειμερινοί κολυμβητές μπερδεύτηκαν και πήδηξαν όταν το περιστέρι αντί να πετάξει, αποφάσισε να κάνει την πάπια. Mπόνους: η ξενέρα του πιστού που έχασε τον σταυρό.

Image
anthimos.jpg

Οι φίλοι μας στο Luben φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν πως, είτε με περιστέρια δίχως σφυγμό, είτε με χριστοπαναγίες πιστών, δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε κάποιο ωραίο happening την μέρα των Φώτων.

Image
screen_shot_2018-01-12_at_4.37.40_mm.png

Ο πρωθυπουργός μας έχει την λύση για του χρόνου.

Image
peristeri2.jpg

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη