Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
3'
Κατηγορία:
Κείμενο:
donald.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 4 - 10 Νοεμβρίου 2018

Λέτε να καταργηθούν τα Χριστούγεννα, φίλες και φίλοι;

1. Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα βίντεο

Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μάλλον περνάει τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του, ωστόσο το να ακούμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας, Αλέξη Κούγια, να λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να ανταλλάξει την ομάδα του με χασίσια και τυριά, ε αυτό μας ξεπερνάει. Εμείς απλώς θα υπενθυμίσουμε ότι σε αυτό το πρωτάθλημα η ΕΡΤ έχει υποσχεθεί να ρίξει 51,7 εκατ. ευρώ σε δύο σεζόν.

2. Τσε Γκεβάρα με ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή την εβδομάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τα γενέθλιά του. Συνεργάτες και φίλοι του έκαναν δώρο τούρτα με το πρόσωπό του τοποθετημένο στο διάσημο πορτρέτο του Τσε Γκεβάρα. Αν δεν είναι αυτό πολιτική ιεροσυλία, τότε τι είναι; Άντε και στην κυβέρνηση του βουνού, Άδωνι!

3. Έγινε το μεγάλο θαύμα!

Ένα από τα θέματα που μας απασχόλησαν την περασμένη εβδομάδα ήταν η συμφωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, σχετικά με ζητήματα της εκκλησιαστικής περιουσίας και της μισθοδοσίας των κληρικών. Μάλλον λίγα πράγματα άλλαξαν με τη συμφωνία, αφού οι κληρικοί θα συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά.

 


Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη