Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
4'
Κατηγορία:
Κείμενο:
donald_final_cover_telos.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 30 Ιουνίου-5 Ιουλίου 2019

ΣπίρG Party, Θάνος Πλεύρης στα Εξάρχεια, ένας σαμουράι στη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα.

1. Ο υποψήφιος «θείος που κάθεται με τη νεολαία»

Ο υπουργός Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική, Χρήστος Σπίρτζης, διοργάνωσε ένα «ΣπιρG party» σε ένα μέρος που ξεχειλίζει καλτίλα, ολογράφως στην κεντρική πλατεία Αγίου Βλασίου στο Μενίδι. Μάλιστα έφτιαξε και το σχετικό αφισετάκι του, όπου μας είπε «το πρώτο ποτό κερασμένο από εμάς». 

Image
65937329_416075278986543_8946676289297711104_n.png

Νομίζουμε ότι ο κ. Σπίρτζης παίρνει επάξια το βραβείο του υποψήφιου «θείου που κάθεται με τη νεολαία». Εδώ και η απόδειξη (η φωτογραφία από το Luben):

Image
spirtzis.jpg

2. Ο έρωτας της εβδομάδας

Αφού ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, μας είπε ότι «είναι ερωτευμένος» με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «υπήρξε ο καλύτερος Έλλην πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο», δήλωσε «στα μεζέα του» σχετικά με την αυτοδυναμία της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές. 

Ακόμη, ο υποψήφιος βουλευτής είπε ότι αν τελικά επικρατήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προσφύγει ικέτης στη γαλλική πρεσβεία για να ζητήσει πολιτικό άσυλο. 

Image
zoyraris.jpg

Εδώ ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Ζουράρι:

3. Η καλύτερη διακαναλική στην ιστορία

Η πολιτική συμμαχία «Συν...φωνία Πολιτικών Κομμάτων» -μία πολιτική ένωση από τις Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων (ΛΕΥΚΟ), οι Ενώσεις

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη