Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
3'
Κατηγορία:
Κείμενο:
metro_thes1.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 30 Δεκεμβρίου 2018 - 5 Ιανουαρίου 2019

Μία πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα που χάθηκε, το μετρό Θεσσαλονίκης που δεν βρέθηκε και το βίντεο κλιπ της χρονιάς που είναι άχαστο.

1. Αυτός ο άνθρωπος διοικεί υπουργείο

Στο σχολείο μας έμαθαν ότι στη δημοκρατία υπάρχει η εμπνευσμένη από τον Μοντεσκιέ διάκριση των εξουσιών, σύμφωνα με την οποία η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία είναι πλήρως ανεξάρτητες μεταξύ τους. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μάλλον ήταν άρρωστος σε αυτό το μάθημα, αφού μετά τα όσα προέκυψαν με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα «Γιάννη Αναστασίου», καθηγητή Δημόσιας Υγείας, Νίκο Μανιαδάκη, ο κ. Πολάκης με την παρακάτω ανάρτησή του στο Facebook έδωσε συμβουλές στη Δικαιοσύνη για το πώς πρέπει να χειριστεί τα του οίκου της. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απάντησε με σχετική ανακοίνωση, μιλώντας για θεσμική εκτροπή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

2. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

Ένα καλό πήγε να δει ο τόπος, μας το πήραν και αυτό. Το όνειρο έληξε άδοξα. Η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη απέσυρε την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία Αμαρουσίου.

Image
stigmiotypo_2019-01-04_4.22.04_mm.png
ΣΟΚ!

Ακολουθούν σπαρακτικές εικόνες από δημότες του Αμαρουσίου που κλαίνε και οδύρονται και διαρρηγνύουν και τα ιμάτιά τους άμα λάχει μετά τη δυσάρεστη είδηση:

3. Πού μετρό;

Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το μετρό Θεσσαλονίκης που κυριολεκτικά «δεν

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη