Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κατηγορία:
Κείμενο:
donald.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 3 - 9 Δεκεμβρίου 2017

Η γιορτή του Νίκου Καζαντζάκη, κομαντάντε Μαμαλάκης, Κωνσταντινέας εναντίον Γεωργιάδη. Ήρθε και ο Έρντογαν και πριν φύγει μετράγαμε τα νησιά μην σούφρωσε κανένα.

1. Χρόνια πολλά, Νίκο Καζαντζάκη

Ας ξεκινήσουμε από τα ευχάριστα. Τη μεγάλη ονομαστική εορτή των Νίκων και Νικολετών είχαμε την Τετάρτη. Κάποιοι μπορεί να πέτυχαν την ημέρα, αλλά άργησαν 60 χρονάκια.

Image
screen_shot_2017-12-08_at_3.29.15_mm.png
Image
screen_shot_2017-12-08_at_3.29.36_mm.png

Image
dqhsvv3xcaa2mre.jpg

2. Εγώ, κυρία; Αυτός!

Κοπάνα από το Β2 έκαναν το πρωί της Δευτέρας οι βουλευτές Κωνσταντινέας και Γεωργιάδης προκειμένου να επιδοθούν σε εφηβικό τσακωμό στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε «πολιτικό μπιφτεκά» (ρισπέκτ για τον όρο) τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και έβγαλε άσο από το μανίκι φωτογραφίες που εμφάνιζαν τον Άδωνι σε κέντρο με τη σύζυγό του. Προφανώς ήταν αντιπερισπασμός για να ξεχαστεί εκείνη η φορά που ο ίδιος εμφανίστηκε λιάρδα στον Αυτιά κατευθείαν από την Πάολα. Δεν περιμέναμε ποτέ να το πούμε αυτό, αλλά ο Άδωνις, κύριος μπροστά του.

Μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντινέας πάντως, τόσα χρόνια στη Βουλή δεν τον είχαμε καταλάβει. Σίγουρα θα καπαρώσει καριέρα στα Παρατράγουδα αν δεν τα καταφέρει στην πολιτική.

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη