Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
2'
Κατηγορία:
Κείμενο:
sept_diskola1.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 28 Απριλίου - 4 Μαΐου 2019

Πειράζει που ο Γιάννης Φλωρινιώτης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος; Όχι, δεν πειράζει.

1. Οκάσιο Κορτές με ΣΥΡΙΖΑ

Η Μαρία Καλογεροπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Αθηναίων με τον Παύλο Γερουλάνο, δημιούργησε ένα προεκλογικό βίντεο, το οποίο, κατά δαινομική σύμπτωση, ήταν ίδιο με ένα βίντεο που είχε ήδη φτιάξει η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ. Κάποιοι κακοπροαίρετοι μίλησαν για αντιγραφή.

Image
prohorame1_censored.jpg

Image
prohorame2_censored.jpg

2. Κώστας Αρβανίτης αισθάνεται σοσιαλιστής στην τοποθεσία Έδεσσα

Ο Κώστας Αρβανίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, έπαθε αντιπρόεδρο ΠΑΕ Εδεσσαϊκού και πήρε αποστάσεις από τους Podemos, οι οποίοι κατά τον ίδιο «δεν είναι κόμμα της αριστεράς».

Το παρακάτω βίντεο είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο YouTube, όταν η μπογιά των Podemos περνούσε ακόμα.

3. Εμείς σε πέντε χρόνια (το πολύ)

Μια αν μη τι άλλο πιο δραστική λύση απ' το να δίνει ΑΣΕΠ, να επιτυγχάνει, και να περιμένει καμία δεκαετία ώσπου να διοριστεί βρήκε αυτός ο αγαπημένος Κρητικός.

Image
pasok.jpg

Image
dromos_censored.jpg

Image
dromosv_censored.jpg

4. Ο σύντροφος ο ιδανικός

Η Εσμέ Δαράτζη έχει το προτέρημα ότι είναι υπομονετική, αλλά και το ελάττωμα ότι είναι ανυπόμονη, και εμείς νιώθουμε πως απ’ τη μια αυτό μας αρέσει, αλλά απ’ την άλλη και δεν μας αρέσει κιόλας. Tι άλλο να ζητήσεις από τον

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη