Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κατηγορία:
Κείμενο:
donald.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 27 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κιμ το πάτησε πριν απ' τον Ντόναλντ, ο Μηταράκης απαγγέλλει Μηταράκη, το φάντασμα του Ένγκελς πλανιέται πάνω απ' τον Πειραιά. Καλό χειμώνα, φίλες και φίλοι, ελπίζουμε μια μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση και να τον καταργήσει αυτόν τον ΕΝΦΙΑ.

1. To πάτησε!

Στον Ντόναλντ είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας, άλλος το πάτησε. Μεσοβδόμαδα ο Κιμ απλά και ωραία εκτόξευσε πύραυλο που πέρασε πάνω από την Ιαπωνία. Κάποιοι λένε ότι το έκανε για να γιορτάσει τα γεννητούρια του παιδιού του, σαν μεταμοντέρνα μπαλωθιά ένα πράγμα.

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 4 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη

Ταυτότητα insidestory.gr 
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος ονόματος τομέα: The Whole Story A.E.
ΑΦΜ: 800713524 ΚΕΦΟΔΕ Αττικής, ΓΕΜΗ: 137938201000
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δημήτρης Ξενάκης
Διαχειριστής ιστοσελίδας-Εκδότης-Διευθυντής: Δημήτρης Ξενάκης
Διευθύντρια Σύνταξης: Κατερίνα Λομβαρδέα
Έδρα: Στησιχόρου 1, 10674 Αθήνα
Επικοινωνία: [email protected], +30 2107295605 

Αριθμός Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου: 242903 logo
jti certified Το inside story έχει πιστοποιηθεί ανεξάρτητα σύμφωνα με το πρόγραμμα JTI και το πρότυπο CWA 17493:2019 το οποίο προάγει την δημοσιοποίηση πληροφοριών για την ταυτότητα και τα έσοδα του Μέσου Ενημέρωσης καθώς και δεικτών που αφορούν τον επαγγελματισμό και την λογοδοσία σχετικά με τις δραστηριότητες του.