Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
3'
Κατηγορία:
Κείμενο:
donaldsoras1.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 17 - 23 Ιουνίου 2018

Γλωσσοδέτης υψηλής δυσκολίας για τον Μπαρμπαρούση, εμφάνιση αλα ναυαγός για γνωστό τρισεκατομμυριούχο, εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα σε Γιάνη και δήμαρχο Ανωγείων. Εμείς πανηγυρίζουμε το κούρεμα χρέους, φίλες και φίλοι, αλλά ο Ντιέγκο υποφέρει.

1. Ο πρώτος φυλακισμένος τρισεκατομμυριούχος

Τον Μπαρμπαρούση αναζητούσε, αλλά τελικά τον Σώρρα βρήκε πρώτο η ελληνική αστυνομία, ύστερα από 1,5 περίπου χρόνο που ο ηγέτης της Ελλήνων Συνέλευσις παρέμενε άφαντος.

Image
profiteia.jpg

Η εμφάνιση του Ελλάνιου μας ξένισε λιγάκι, καθώς αντί για το γνώριμο look στο οποίο τον είχαμε συνηθίσει, πλέον θυμίζει περισσότερο κάτι ανάμεσα σε Ιρανό μουλά και σαραντάρη που για φέτος είχε κανονίσει Σαμοθράκη.

Image
gimli.jpg

Άλλοι είδαν άλλου είδους αναλογίες.

Image
manifesto.jpg

2. Αυτό ξαναπές το!

«Ατελείς λεκτικές υπερβολές λόγω θυμικής έξαρσης άνευ νοητικής σύλληψης» χαρακτήρισε ο Μπαρμπαρούσης το από Βουλής κάλεσμά του για στρατιωτική επέμβαση και την επιθυμία του να δει τα κεφάλια Τσίπρα-Καμμένου-Παυλόπουλου στις Πρέσπες, και πλέον είμαστε σίγουροι πως ο πραγματικός λόγος για τον οποίον κρυβόταν επί 3 ημέρες, ήταν γιατί προσπαθούσε να αποστηθίσει την παραπάνω φράση.

Τα τρολλς βεβαίως έπιασαν δουλειά.

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη