Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
2'
Κατηγορία:
Κείμενο:
schauble.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 16 - 22 Δεκεμβρίου 2018

Ο μετεξεταστέος Πάνος Καμμένος, το βραβείο Μάρκετινγκ των Χριστουγέννων, και η ευχητήρια κάρτα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που όλοι περιμέναμε.

1. Πάει για Σεπτέμβρη!

O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προσπάθησε με το παρακάτω tweet να καταδικάσει τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ, καταφέρνοντας να χωρέσει μπόλικα λάθη σε μόλις 280 χαρακτήρες. Λυπόμαστε πολύ, από εμάς είναι όχι.

Image
lypamai_apo_mena_einai_ohi.jpg

2. Η ψύχραιμη δήλωση της χρονιάς

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Αποστολάκης, είπε για τους γείτονες Τούρκους ότι «εάν ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε». Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, πάνω από όλα.

Image
stigmiotypo_2018-12-21_2.07.44_mm.png

3. Είχε πρόγραμμα

Ακόμη πιο ψύχραιμος ο φίλτατος ληστής από το βίντεο του OPEN που ακολουθεί, ο οποίος μπούκαρε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Κυψέλη και ζήτησε και έλαβε όλα τα λεφτά, αλλά δεν το κούναγε από εκεί εάν δεν έπαιζε το στοίχημα που είχε στο μυαλό του.

Image
stoixima1.png

Image
stoixima2.png

4. Ψηφοφορία με ΣΥΡΙΖΑ

Το κοινό υποτίθεται πως θα αναδείκνυε την νικήτρια του Next Top Model, όταν όμως ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας αποδείχθηκε ότι οι servers του Star δεν ήταν έτοιμοι για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ήθελαν να συνδράμουν με την ψήφο τους στην κρίσιμη διαδικασία.

 


 

Εντάξει πάντως, ο Σάββας Πούμπουρας κατάφερε και ψήφισε.

5

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη