Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
3'
Κατηγορία:
Κείμενο:
donald.jpg

Ντόναλντ, πάτα το! 10 - 16 Φεβρουαρίου 2019

Τα τσακάλια του Λάνθιμου στον ΑΝΤ1. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Dancing with the stars. Όλοι στον Τύρναβο αναρωτιούνται: «Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς με τις 140.000 ευρώ;»

1. Λάνθιμος χούλιγκανς

Ύστερα από τους φανατικούς χούλιγκανς του τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, ήρθε η σειρά των Λάνθιμος Χούλιγκανς να κατακτήσουν το ελληνικό facebook, με κείμενα για αλητείες και πεσίματα, και χουλιγκανιλίκια, και συνθήματα όπως αυτό.

Αυτή την δυναμική πρέπει να διέγνωσαν και στον ΑΝΤ1, όπου πραγματοποίησαν συνέντευξη με τους υποστηρικτές του αγαπημένου σκηνοθέτη, ξεχνώντας όμως να αναφέρουν πως πρόκειται για χιουμοριστική σελίδα.

Image
sinefil_censored.jpg

Image
lanthimohoyligkans_censored.jpg

Πάντως η ταινία καλά πάει.

Image
lanthimos.jpg

2. Όταν στα σκάει το Loose Yourself

Σε εκείνον τον θείο που κάθεται με τη νεολαία στα οικογενειακά τραπέζια και την κάνει να νιώσει πολύ (μα πολύ όμως!) άβολα μεταμορφώθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

3. Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ψύχραιμα ενημέρωση για την εξέλιξη της ψηφοφορίας το απόγευμα της Πέμπτης πρόσφερε ο Μανώλης Καψής, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Image
politikianalysi.png

4. Άλκηστι(ς)

Ένα σίγμα είναι βρε παιδιά, πείτε το, δεν χρεώνεται παραπάνω.

5. Συγγνώμη, συνοδεύεστε;

«Κουκλάρα», «manari» και πάνω απ’ όλα «ΑΣΤΕΡΙ» είναι η εικονιζόμενη που ακολουθεί, με βάση τα σχόλια χρηστών στο Facebook. Εντάξει, αν μη τι άλλο για το πρώτο δεν έχουν άδικο.

Image
agamia.jpg

Image
koukla1_censored.jpg

Image
koukla2_censored.jpg

6. Είπα-ξείπα

Ανασχηματ

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη