Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
3'
Κείμενο:
untitled-2.jpg
[Matt Brown/flickr]

Notes to Strangers: Ένα μήνυμα για εσένα

Μικρά πόστερ σε φλούο χρώμα ξεπηδούν σε κάθε γωνιά του Λονδίνου και σε κάνουν να χαμογελάς. Ο Andy Leek γράφει μηνύματα προς ξένους και τα αφισοκολλεί προκειμένου να χαρίσει λίγη θετική ενέργεια στη σκληρή μεγαλούπολη.
[Matt Brown/flickr]

Ο δικός μου πρώτος «χρησμός» ήταν κοντά στο Μέιφερ. Περίμενα να ανοίξει η τράπεζα και σκεφτόμουν πόσο αστείο ήταν ότι μου έκλεισαν ραντεβού στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, σε μια από τις πολύ πλούσιες περιοχές του Λονδίνου, και πόσο θα διασκεδάσουν οι υπάλληλοι με το ποσό κατάθεσης. Εκεί είδα το πρώτο μήνυμα: «Fears will talk over your heart if you let them». Ήταν γραμμένο με το χέρι σε ένα μπλε χαρτί. Ένα προσωπικό μήνυμα ενδοσκόπησης μες στο Λονδίνο; Το δεν-σταματάω-για-τίποτα-και-κανέναν-Λονδίνο; Κι όμως.

Όταν γύρισα σπίτι μπήκα στο instagram και έψαξα τον λογαριασμό που αναγραφόταν κάτω από το σύνθημα που έλαβα. Γρήγορα ανακάλυψα μια συλλογή από έξυπνα, τρυφερά, προτρεπτικά, αποτρεπτικά, χαρούμενα, κοινώς ανθρώπινα μηνύματα: «Προσπάθησε να εντυπωσιάσεις τον 8χρονο εαυτό σου», «Οι σκύλοι γίνονται εξαίρετοι ψυχοθεραπευτές», «Αποφεύγετε να παίρνετε αποφάσεις ενόσω είστε horny», «Ένα δώρο που δεν μοιράζεσαι με τον κόσμο είναι μια τραγωδία», «Κανείς μας δεν νιώθει απόλυτα ενήλικας», «Ας βάλουμε τέλος στην άσχημη συμπεριφορά με την προσοχή και το σεξ», «Ψιτ, πάντως ούτε το να είσαι άνδρας είναι περίπατος» και πολλά πολλά ακόμη –2.360 για την ακρίβεια.

Image
38483515044_c773fb726e_k.jpg
[Matt Brown/flickr]
Image
32701103652_c3d74dc74a_k.jpg
[Matt Brown/flickr]

Image
30418955736_697751356c_k.jpg
[Henry Bloomfield/flickr]
Image
notesposters1611f.jpg

Ο 30χρονος σήμερα Άντι Λικ

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη