Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κατηγορία:
Tags:
Κείμενο:
raya.jpg

Dating sites για όλα τα γούστα

Θέλεις αεροπόρο; Θέλεις να έχει και χαίτη; Θέλεις να πάρεις καπετάνιο ή γιατρό; Kάποια πάρα πολύ πλούσια; Μήπως θέλεις να βγεις με μια διασημότητα; Έναν χορτοφάγο, κάποια που της αρέσει η επιστημονική φαντασία, έναν πολύγαμο, μια Εβραία; Τα niche dating sites είναι για αυτούς που χάνονται στο Tinder.

Τα περίπου πενήντα εκατομμύρια ανθρώπων που ψάχνουν το άλλο τους μισό μέσα από σάιτ και εφαρμογές γνωριμιών (και αυτό μόνο στις ΗΠΑ), το επιβεβαιώνουν: το προξενιό δεν είναι και τόσο κακό πράγμα. Και η ψηφιακή εκδοχή του πλέον, μετράει αρκετά χρόνια ώστε να έχει τη δική της εξέλιξη, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την εξαντλητική, συχνά κωμική εξειδίκευση.

Μπροστά στα νέα μέσα γνωριμιών που υπάρχουν σήμερα, το Tinder (και φυσικά τα παλαιολιθικά πλέον okcupid ή match.com) μοιάζουν ρετρό σαν ξαδελφάκια των πάλαι ποτέ «προσωπικών αγγελιών» στις αστικές εφημερίδες, αλλά χωρίς την απελπισία που κοβόταν με το μαχαίρι στις σελίδες του παλιού εκείνου καιρού. Ναι, αυτό το στίγμα εξαλείφθηκε, και το να ψάχνει κάποιος (σχεδόν) δημοσίως για ταίρι δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα τόσο βουτηγμένος στη μοναξιά που στο επόμενο στάδιο θα αρχίσει να μιλάει με τα πόμολα. Ταυτόχρονα, η εμπειρία της απόρριψης από τα εν δυνάμει ψηφιακά ταίρια δεν είναι το ίδιο βαριά και ασήκωτη όσο η ρεαλιστική της μορφή. Σε αυτό μάλλον βοηθά και το λογισμικό, μιας και στο Tinder για παράδειγμα, βλέπεις κάποιον που σου αρέσει, κάνεις like, αλλά εκείνος δεν το βλέπει εκτός αν σου κάνει κι εκείνος επίσης –και η

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη