Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
5'
Κείμενο:
User link
Profile picture for user anastasopoulos
Δημήτρης Αναστασόπουλος
dirt.jpg

Mötley Crüe: Τhe Dirt

To σαρωτικό «The Dirt» για τους Mötley Crüe μοιάζει με αποστομωτική απάντηση στο χλιαρό οσκαρικό «Bohemian Rhapsody».

Ο ήχος τους δεν ήταν πρωτότυπος, οι στίχοι τους έμοιαζαν με παιδιάστικα σκαριφήματα, η έμφανισή τους ήταν περισσότερο γκροτέσκα παρά προκλητική, κι όμως οι Mötley Crüe βρήκαν τη θέση τους στην ιστορία του ροκ εν ρολ ως τέσσερις περιθωριακοί που διένυσαν μία ταραχώδη διαδρομή φορτωμένοι με γυναίκες, ναρκωτικά και ηλεκτρικές κιθάρες. Το The Dirt που προβάλλεται στο Netflix αποδεικνύει πόσο εκπληκτική μπορεί να είναι η βιογραφία ενός συγκροτήματος όταν τα μέλη του δεν φοβούνται να εκτεθούν.

«Αυτό δεν είναι βιογραφία, αλλά μία σειρά από αναφορές της αστυνομίας που συγκεντρώθηκαν σε ένα βιβλίο». Έτσι χαρακτήριζε το περιοδικό Rolling Stone τη βιογραφία The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Band που κυκλοφόρησε το 2001. Εκεί ο μπασίστας Νίκι Σιξ, ο ντράμερ Τόμι Λι, ο κιθαρίστας Μικ Μάρς και ο τραγουδιστής Βινς Νιλ διηγήθηκαν στον δημοσιογράφο Νιλ Στράους όσα κατάφεραν να θυμηθούν, από τις πρώτες συναυλίες στο περιβόητο κλαμπ Whiskey A Go Go του Λος Άντζελες το 1981 μέχρι την αποπομπή του τραγουδιστή τους το 1992.

Image
sign-netflix-motley-crue-the-dirt.jpg

Τριγυρνούσαν σαν αφιονισμένοι παράνομοι κρατώντας μπουκάλια με ουίσκι και βότκα, σνιφάριζαν σαν μανιακοί παχιές γραμμές κόκας, κατάπιναν με τις χούφτες

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη