Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κείμενο:
celisajobs.jpg
Η Λίζα με τον πατέρα της, Στιβ Τζομπς.

Είμαι η (άγνωστη) κόρη του Στιβ Τζόμπς

Σκληρός, κυνικός, απότομος, περίεργος. Έτσι σκιαγραφείται ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Τζομπς στο βιβλίο της πρωτότοκης κόρης του, Λίζα Μπρέναν Τζομπς, που μόλις κυκλοφόρησε και έχει όλα τα συστατικά μιας αποκαλυπτικής, σκανδαλιστικής και tell all βιογραφίας.
Η Λίζα με τον πατέρα της, Στιβ Τζομπς.

Διάσημος πατέρας, αποξενωμένη κόρη, δύσκολη παιδική ηλικία, προσβολές, προκλήσεις, θυμός, απωθημένα και μια περιουσία εκατομμυρίων δολαρίων.

Με το βιβλίο της Small Fry είναι η πρώτη φορά που η Λίζα Μπρέναν Τζομπς, το πρώτο παιδί του Στιβ Τζομπς, βγαίνει στο προσκήνιο. Υπήρξε η κόρη που έζησε για πολλά χρόνια στη σκιά και ακόμη περισσότερα στη σιωπή – με μοναδική εξαίρεση την αναφορά της στη βιογραφική ταινία για τον Στιβ Τζομπς που σκηνοθέτησε ο Ντάνι Μπόιλ και βασίστηκε στο βιβλίο του Γουόλτερ Άιζαακσον. H ίδια είχε επιδιώξει τότε ένα ραντεβού με τον σεναριογράφο Άαρον Σόρκιν, για να κερδίσει τη συμπάθειά του και να αποφύγει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί στην ταινία ως η άσπλαχνη κόρη που δεν ενδιαφερόταν για τα αισθήματα του πατέρα της, όπως περιγραφόταν στο βιβλίο.

Η Λίζα Μπρέναν Τζόμπς είχε πια κλείσει τα τριάντα όταν αποφάσισε να γράψει την ιστορία της ταραγμένης σχέσης της με τον διάσημο πατέρα της. «Χαίρομαι που δεν το έκανα στα 20 μου, γιατί δεν θα μπορούσα να αποφύγω το να βυθιστώ στην αυτολύπηση, αλλά και που πρόλαβα να γράψω την ιστορία μου πριν αποκτήσω τον γιο μου και γίνω πιο μαλακή και συγχωρητική», δήλωσε σε συνέντευξή της στον Guardian.

Image
lisa2.jpg
Η Λίζα Μπρέναν Τζομπς.

Καρπός του νεανικού έρωτα

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη