Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κείμενο:
di.jpg

Νταϊάνα

Ρόδο της Αγγλίας, πριγκίπισσα του λαού ή κεράκι στον άνεμο, 23 χρόνια μετά το θάνατό της η πριγκίπισσα Νταϊάνα παραμένει σούπερ σταρ.

Το πόσο δημοφιλής εξακολουθεί να είναι η θλιμμένη Σταχτοπούτα, της οποίας το τροχαίο στο Παρίσι έγραψε το καθόλου ευτυχές τέλος περισσότερο από δυο δεκαετίες πίσω, είναι προφανές. Η τέταρτη σεζόν του The Crown στο Netflix, στην οποία περιλαμβάνεται το κεφάλαιο «Νταϊάνα», είναι η σειρά που βλέπουν μονορούφι άπαντες.

Image
oct_20_emma_corrin_charlotte_wales.jpg
Το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

H βρετανική Vogue κυκλοφόρησε με εξώφυλλο την Έμα Κόριν που την υποδύεται στη σειρά και τίτλο «Queen of hearts», υπενθυμίζοντας σε όλους ποια κατέχει τον τίτλο της βασίλισσας της καρδιάς των Άγγλων, τουλάχιστον στην ποπ κουλτούρα, ακόμα και μετά θάνατον.

Ήταν φωτογενής και εύθραυστη, λαμπερή και ευαίσθητη, σύμβολο της δικής της μόδας και ταυτόχρονα το πιο «ανθρώπινο» μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Για κάποιους η Νταϊάνα, με τη μισή τουλάχιστον από τη σύντομη ζωή της σε κοινή θέα με όλα της τα καλά και –κυρίως– τα κακά, ήταν η πρώτη ριάλιτι σταρ πολύ πριν την εποχή των ριάλιτι. Για άλλους, όπως ο αδελφός της Τσαρλς, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, όπως δείχνουν τα λόγια του στην κηδεία της: «Ένα κορίτσι που του έδωσαν το αρχαίο όνομα της θεάς του κυνηγιού, ήταν στο τέλος το πιο κυνηγημένο άτομο της σύγχρονης εποχής».

Το βέβαιο είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη