Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
5'
Κατηγορία:
Κείμενο:
kim.jpg

Κιμ, πάτα το! 8 - 14 Ιανουαρίου 2017

Παγωμένη Θεσσαλονίκη, Χρυσηίδα on fire, Ψινάκης στην αλατιέρα. Άλλη μια εβδομάδα στα ελληνικά σόσιαλ μίντια πέρασε.

1. Πάγωσε η τσιμινιέρα αλατιέρα

Χάος επικράτησε επί ώρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης λόγω κακοκαιρίας και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξήγησε ότι οι αλατιέρες του δήμου είχαν φορτωθεί με αλάτι από την Τρίτη το βράδυ, προκειμένου να ξεκινήσουν τις ρίψεις την Τετάρτη το πρωί. Όμως, είπε, τη νύχτα η θερμοκρασία έπεσε πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα το αλάτι να πετρώσει μέσα στις αλατιέρες και να μην είναι δυνατή η ρίψη του στους δρόμους. «Πώς να προβλέψεις ότι θα πετρώσει το ίδιο το αλάτι» που προορίζεται για την προστασία από τον πάγο, διερωτήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, που εκτίμησε πως αυτό θα γίνει το «ανέκδοτο της χρονιάς». Του πήρε μία μέρα να αντιληφθεί την κρυάδα και να αναλάβει προσωπικά την ευθύνη για το μπάχαλο που επικράτησε στη γεροντοκόρη του Θερμαϊκού.

Βέβαια ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν ήταν ο μόνος που δεν ήταν σε πλήρη ετοιμότητα για τον χιονιά, παρότι είχε μαλλιάσει η γλώσσα του Τάσου Αρνιακού να μας προειδοποιεί, αλλά κάποια ζώα δεν τον πιστεύανε.

Να τα λέμε κι αυτά:

Σε αυτό το σημείο να καταγραφεί στα πρακτικά ότι η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το ορθόδοξο ξεπέρασε σε likes στο Facebook την επίσημη σελίδα του κόμματος. Μάλιστα έστειλε και

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη