Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
4'
Κατηγορία:
Κείμενο:
Κιμ, πάτα το!

Κιμ, πάτα το! 21 - 27 Αυγούστου 2016

Ραχηλάρα, Γονίδης, Πάγκαλος και ο Κιμ το χαϊδεύει το κουμπί.

1. Ραχηλάρα και ροκ εν ρολ

Η συντρόφισσα Ραχήλ Μακρή άφησε κατά μέρος τα φυσεκλίκια του αντάρτικου για να κάνει την καλύτερη φωτογράφηση που έχουμε δει ποτέ επί μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ στο DownTown. Απολαύστε υπεύθυνα τη χαρντκορίλα της Ραχηλάρας, με δύο ατακάρες που έδωσαν πόνο στη συνέντευξη:

«Για μένα rock είναι ο Κολοκοτρώνης». Και φυσικά: «Ψωνίζω φτηνά ρούχα ακόμη και από λαϊκές αγορές, παζάρια ή πανηγύρια».

Image
raxil2.jpg

2. H αιρεσούλα

Όπως μας θύμισε το Luben μεσοβδόμαδα, αν ψάχνετε τον Θεό, ο Δαυίδ και η Χριστίνα είναι εδώ σαν σκληρό ναρκωτικό. Πρόκειται για αντρόγυνο σε ανοιχτή επικοινωνία με το Θεό που ;μεταφέρει στο ποίμνιό διάφορες διδαχές που εμείς βλέπουμε ως ποσταρίσματα στο φέισμπουκ και το γιουτιούμπ, εκτός αν θέλετε να πληρώσετε τις συναθροίσεις τους. Παραθέτουμε την φρεσκότατη εκπομπή με τίτλο «Πιστεύω», όπου μας λένε γιατί να τους πιστέψουμε σαν νέα έκδοση της Παναγίας και του Ιωσήφ.

Αν νομίζετε ότι η φάση τελειώνει εδώ, κάνετε λάθος. Ο Δαυίδ και η Χριστίνα έχουν πάει το δούλεμα/σχιζοφρένεια σε άλλο λέβελ. Παραθέτουμε το ποστ του Δαυίδ (στην πραγματικότητα τον λένε Άρη, αλλά είναι γνωστό ότι με το όνομα του πολεμόχαρου θεού δεν κάνεις καριέρα σε χριστιανικά φόρα):

Image
nteivint_theos.jpg

Παραθέτου

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη