Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
35'
Επιμέλεια:
vivlia4.jpg

Τα βιβλία του 2018

Η χρονιά απαίτησε διάβασμα με νόημα (τι συμβαίνει στον πλανήτη; τι είναι αυτό που έρχεται; τι με μαθαίνει το παρελθόν;) και μικρές ανακουφιστικές αποδράσεις στη λογοτεχνία. Αυτά είναι τα 33 βιβλία στα οποία επένδυσαν φέτος οι άνθρωποι του inside story.

Ανάμεσα στα 10 βιβλία του 2018 που επέλεξαν οι συντάκτες του New York Times Book Review, τα 100 των New York Times αλλά και όσα ξεχώρισαν οι κριτικοί βιβλίου της εφημερίδας, τα βραβεία του Goodreads, τα 10 που ξεχώρισε η Washington Post, τα 10 του Slate (που διάλεξε και τα 10 καλύτερα audiobooks του 2018), τα καλύτερα του Guardian, του New Yorker, του Vox, του npr, του Indigo, του Literary Hub, τoυ Vulture, του Mental Floss, του αγγλικού Wired, εκείνα που επέλεξαν οι βιβλιοπώλες της Βοστώνης, κορυφαίοι επιχειρηματίες για το Bloomberg και οι συντάκτες του Amazon, τα μη λογοτεχνικά του Βuzzfeed, τα καλύτερα επιστημονικά κατά τη βιβλιοκριτικό του Nature, στρατιωτικά κατά το Military Times, μαγειρικής κατά το Book Riot και επιστημονικής φαντασίας κατά το Verge, αυτά είναι όσα ξεχώρισαν οι συντάκτες του inside story.

Image
1209-bks-cover_sub01-jumbo.gif

Τρεις συντάκτες μας ήθελαν να γράψουν για το Κάτι Τρέχει με την Οικογένεια του Δημήτρη Παπανικολάου, άλλοι τόσοι για το τελευταίο του Γιουβάλ Νόα Χαράρι, αλλά first come, first served. Να πούμε ότι το τελευταίο του Χαράρι αναμενόμενα το ξεχώρισε φέτος ο Μπιλ Γκέιτς (όπως και η Μυρτώ Λεγάκη), ενώ ο ίδιος ο Χαράρι επέλεξε το τελευταίο του Στίβεν Πίνκερ (όπως και η Λάρα

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη