Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κείμενο:
0920_slice-illos-1.gif

Τα καλύτερα (ξένα) πόντκαστ του 2021

Ατελείωτα χιλιόμετρα με καλή παρέα.

Ποιος δεν ακούει πόντκαστ; Το μέσο σαρώνει, σε σημείο που είναι πια δύσκολο για ένα νέο πόντκαστ να ξεχωρίσει. Όμως κάποια ξεχωρίζουν.

H Spotify ανακοίνωσε τα πιο επιτυχημένα πόντκαστ της χρονιάς στην πλατφόρμα της –και άρα και στον κόσμο– και είναι το The Joe Rogan Experience. Ο οικοδεσπότης διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για την Covid, όπως ότι τα νοσοκομεία παίρνουν χρήματα για να κάνουν ψεύτικες διαγνώσεις, κι εχθές 270 Aμερικανοί γιατροί ζήτησαν από τη Spotify να βάλει τέλος στα ψέματά του. Tα υπόλοιπα του TOP 5 ήταν τα Call Her Daddy, Crime Junkie, TED Talks Daily και The Daily.

Ως καλύτερο πόντκαστ του 2021 η Apple ξεχώρισε το A Slight Change of Plans, στο οποίο η Μάγια Σανκάρ κάνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους για το πώς χειρίζονται τις αλλαγές όλων των ειδών, συνδυάζοντας την αφήγηση με τη συμπεριφερολογία με σκοπό να κατανοήσουμε ποιοι είμαστε.

Ως καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο πόντκαστ η Apple επέλεξε το Anything for Selena, στο οποίο μια μεξικανικής καταγωγής Τεξανή εξηγεί πόσο μεγάλη επιρροή είχε στη ζωή της η Tejano τραγουδίστρια Σελίνα. Το θέμα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, αλλά η χαρισματική Μαρία Γκαρσία σε κάνει να ταυτίζεσαι σαν άνθρωπος

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη