Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
12'
Guest Editor:
texni.jpg

Καλλιτέχνες σε καραντίνα

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη μας προσκαλεί σε έναν ιδιότυπο περίπατο στα ατελιέ, εκεί που από πάντα οι εικαστικοί έμπαιναν σε εθελούσια απομόνωση.

Οι καλλιτέχνες δουλεύουν συνήθως αποκομμένοι στα ατελιέ τους. Εδώ, οι άνθρωποι ;που έχουν μάθει να μπαίνουν σε εθελούσια καραντίνα, μοιράζονται τις σκέψεις τους, τα έργα που ετοιμάζουν αυτό το διάστημα – και κάποιες συμβουλές που έχουν να δώσουν στους καιρούς που όλος ο πλανήτης μένει μόνος με τον εαυτό του.

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Ηώ Αγγελή: Σκόρπιες σκέψεις για μια αλλόκοτη Άνοιξη, 25/03/2020

When life gives you lemons, make lemonade! Ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να προσαρμόζεται στις συνθήκες που αλλάζουν. Ενώ διαβάζω αυτά τα αισιόδοξα σε ένα ποστ, ακούω δυσοίωνους αριθμούς στο ραδιόφωνο. Μούδιασμα, stay the fuck home, ένα κάλεσμα που μας κάνει αυτόματα κομμάτι της παγκόσμιας κοινότητας με όρια και σύνορα ερμητικά κλειστά. Μου έρχεται στο μυαλό ο τίτλος της ταινίας του Βέρνερ Χέρτζογκ, Ο καθένας για τον εαυτό του και ο Θεός εναντίον όλων.

Μ’ αρέσει να μένω σπίτι, μ’ αρέσει να μένω με τις ώρες στο εργαστήριο. Εγώ και ο

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη