Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
4'
kate2.jpg

Η διαχρονική γοητεία της Κέιτ Μπους

Η αίσθηση της λαχτάρας που περιέχουν τα τραγούδια της Κέιτ Μπους δηλώνει την επιθυμία να αισθανθείς, να βιώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, η οποία κάνει τις ερμηνείες της τόσο γοητευτικές.

Όσοι ασχολούνται με την ποπ κουλτούρα θα έχουν αντιληφθεί την πρόσφατη ένταξη του τραγουδιού Running Up That Hill της Κέιτ Μπους του 1985 στην πλοκή της δημοφιλέστατης σειράς του Netflix, Stranger Things. Ως αποτέλεσμα αυτής της συμπερίληψης, το κλασικό τραγούδι της Κέιτ Μπους εκτοξεύτηκε (και πάλι) στην mainstream μουσική σκηνή, γνωρίζοντας μια πραγματική αναζωπύρωση της δημοτικότητάς του και καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στα charts σε όλο τον κόσμο.

Image
screen_shot_2022-06-29_at_05.29.37.png

Η ίδια η Κέιτ Μπους έδωσε μια απάντηση, εκδίδοντας ένα σπάνιο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την όλη υπόθεση, δηλώνοντας όχι μόνο τον ενθουσιασμό της για το Stranger Things, αλλά και την ευγνωμοσύνη της για την ικανότητά του να χαρίσει «μια νέα πνοή» στο διάσημο πλέον τραγούδι της.

Ως αποτέλεσμα της ενίσχυσης της δημοτικότητας του Running Up That Hill, έγινε μεγάλη συζήτηση για μια εντελώς νέα ομάδα μουσικών ακροατών από τη δημογραφική ομάδα Gen Z, που «ανακάλυψε» το έργο της Κέιτ Μπους και το ερωτεύτηκε αμέσως.

Μια ανεκδοτολογική ματιά φαίνεται να υποδηλώνει ότι, κατά κάποιον τρόπο, η Κέιτ Μπους φτάνει σε μεγαλύτερη φήμη το 2022 από ό,τι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, μιας παραγωγικής δημιουργικής περιόδου που

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη