Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
16'
Κείμενο:
map1r7y8o-_1.jpg

Ο χάρτης με τα μέτρα για τον κορονοϊό σε όλη την Ελλάδα

Μπορεί να κάτσει όλη η παρέα σε ένα τραπέζι στο αγαπημένο σας εστιατόριο; Πόσοι μπορείτε να μπείτε σε ένα αμάξι; Πού επιβάλλεται να φοράτε μάσκα; Για να μην χαθείτε στην υπερπληροφόρηση, μαζέψαμε εδώ τα μέτρα που ισχύουν κατά τόπους σε όλη την Επικράτεια.

Γνωρίζετε ακριβώς τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή σας; Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε με σιγουριά, δεν είστε μόνοι.

Αυτό είναι το πρόβλημα που επιχειρεί αυτή τη στιγμή να λύσει η κυβέρνηση: Έχει ήδη ανακοινωθεί από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, η δημιουργία πλατφόρμας στην κυβερνητική ιστοσελίδα ενημέρωσης για τον κορονοϊό, στην οποία θα μπορεί ο καθένας να πληροφορείται για τα μέτρα που ισχύουν στην κάθε περιοχή, εισάγοντας τον ταχυδρομικό κώδικά της. Επιπλέον στην πλατφόρμα, όπως είπε, θα υπάρχει χάρτης της Ελλάδας όπου θα φαίνεται ο βαθμός επικινδυνότητας κάθε περιοχής.

Μέχρι να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα, αλλά και συμπληρωματικά προς αυτό, αποφασίσαμε να μαζέψουμε σε ένα σημείο όσες πληροφορίες υπάρχουν για τα κατα τόπους περιοριστικά μέτρα, ώστε με εύκολο και εύχρηστο τρόπο να μπορεί ο καθένας να λάβει την πληροφορία που χρειάζεται.

(Τελευταία τροποποίηση: 6/10/2020)

Στις 9/10 κατά την διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασε τον πολυαναμενόμενο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας. Μπορείτε να τον βρείτε εδώ

Οι 74 Περιφερειακές

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη