Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κατηγορία:
Κείμενο:
lawrenceray.jpg
O εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Τζέφρεϊ Μπέρμαν ανακοινώνει το κατηγορητήριο ενάντια στον Λάρι Ρέι, 11 Φεβρουαρίου 2020. [STEPHANIE KEITH / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP]

Τα χαμένα παιδιά του κολεγίου Σάρα Λόρενς

Ο Λάρι Ρέι επισκέφτηκε μια μέρα το κάμπους της κόρης του. Σύντομα συζούσε με την καλύτερή της φίλη, τρεις φοιτητές έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας και μια φοιτήτρια έγινε πόρνη πολυτελείας.
O εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Τζέφρεϊ Μπέρμαν ανακοινώνει το κατηγορητήριο ενάντια στον Λάρι Ρέι, 11 Φεβρουαρίου 2020. [STEPHANIE KEITH / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP]

Όταν οι συγκάτοικοι της Τάλια Ρέι γνώρισαν τον πατέρα της, δέχτηκαν ευχαρίστως να τον φιλοξενήσουν. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά, κάποιοι από αυτούς δεν έχουν ακόμα καταφέρει να απαλλαγούν από αυτόν. Την απίστευτη ιστορία του χειριστικού Λάρι Ρέι αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2019 το New York Magazine σε εκτενές άρθρο που συζητήθηκε πολύ, κινητοποίησε έναν χρόνο αργότερα τις αρχές και κίνησε το ενδιαφέρον του Μαρκ Γουόλμπεργκ να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.

Image
thecut.jpg

Τον Σεπτέμβριο του 2010, η Τάλια Ρέι ήταν δευτεροετής στο κολέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών Sarah Lawrence. Με τις εγκαταστάσεις του 25 χλμ. βόρεια της πλατείας Times Square της Νέας Υόρκης και ετήσια δίδακτρα 56.000 δολάρια, θεωρείται ένα από τα ακριβότερα των ΗΠΑ. Ο πατέρας της μόλις είχε αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει ποινή σχετική με την επιμέλεια της ανήλικης αδελφής της Τάλια (με τη μητέρα της ήταν για χρόνια στα δικαστήρια) και χρειαζόταν ένα μέρος να μείνει για λίγες ημέρες. Το διώροφο σπίτι στο κέντρο του πανεπιστημιακό κάμπους, το οποίο η Τάλια μοιραζόταν με επτά συμφοιτητές της, είχε αρκετό χώρο και κάπως έτσι ο Λάρι Ρέι εγκαταστάθηκε στο Sarah Lawrence.

Image
063_1200352540.jpg
To κολέγιο Sarah Lawrence. [STEPHANIE KEITH / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP]

Μαγείρευε στους συμφοιτητές της κόρης του φιλέτα, τους παράγγελνε ακριβά

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη