Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κατηγορία:
Κείμενο:
melania.jpg
[ROBYN BECK / AFP]

Όχι δάκρυα για τη Μελάνια

Το πρώην μοντέλο και μέλλουσα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι ο νέος σάκος του μποξ των media.
[ROBYN BECK / AFP]

Το επαγγελματικό βιογραφικό της Μελάνια Τραμπ δεν είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα όπως άλλων, πιο επιτυχημένων συναδελφισσών της, η βιογραφία όμως της κόρης του σοφέρ που σε δυο μήνες θα δέχεται την αλληλογραφία της στον Λευκό Οίκο, μάλλον είναι.

Η σύζυγος του επόμενου Προέδρου της Αμερικής, αν και μαθημένη στο φακό, κράτησε ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, με εξαίρεση την εμφάνισή της στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων και τη μοιραία ομιλία copy-paste από παλαιότερη αντίστοιχη ομιλία της Μισέλ. Εκ του συγκεκριμένου αποτελέσματος (της ανελέητης καζούρας από όλα σχεδόν τα μίντια), θα έλεγε κανείς ότι ορθά έπραξε και έμεινε στο παρασκήνιο, όμως η στάση της αυτή μπορεί και να μην ήταν μόνο απόφαση του στρατηγείου του Συζύγου, αλλά και να συμπίπτει με τη γενικότερη στάση της απέναντι στη δημοσιότητα, την οποία, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, δεν επιδιώκει.

Η Μελάνια Τραμπ εμπλέκεται σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως ο αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός (είναι πρέσβειρα καλής θέλησης), αλλά αποφεύγει να μιλάει δημόσια – κάποιοι λένε πως η βαριά της προφορά είναι ένας από τους λόγους. Γενικότερα, η τρίτη κυρία Τραμπ δεν θυμίζει σε τίποτα τη δεύτερη, την

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη