Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
29'
Κατηγορία:
Κείμενο:
dulos.jpg

Killer looks: Πόσο αθώος ήταν ο όμορφος Φώτης Ντούλος;

Τον δικό του τίτλο τέλους έβαλε ο Έλληνας επιχειρηματίας στην υπόθεση της εξαφάνισης της συζύγου του. «Είμαι αθώος» έγραψε στο σημείωμα της αυτοκτονίας επιμένοντας σε έναν ισχυρισμό που έμοιαζε όλο και πιο απίθανος.

Αν είχες μεγαλώσει τη δεκαετία του ’80 στη βόρεια ή τη νότια Αθήνα, αποκλείεται να μην είχες ακούσει για τον Φώτη Ντούλο. Στα νότια ήταν ο πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι, στα βόρεια ο περιζήτητος κούκλος του Κολεγίου που έβγαινε με τις πιο όμορφες των ιδιωτικών σχολείων. Είχε έρθει στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη στα 7 του και μετά το σχολείο έφτιαξε μια νέα ζωή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η άτυχη Τζένιφερ Φάρμπερ

Η Τζένιφερ Φάρμπερ ήταν μια πραγματική πριγκίπισσα της Ανατολικής Ακτής. Είχε μεγαλώσει με την αδελφή της, Μελίσα Αϊρίν, στα πούπουλα στο Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης και ο πατέρας της, Χίλιαρντ Φάρμπερ, ήταν αντιπρόεδρος στην Chase Manhattan Bank και ιδρυτής της πετυχημένης χρηματιστηριακής εταιρείας διαμεσολάβησης Hilliard Farber & Co. Η οικογένεια της μητέρας της έφτιαξε την επιτυχημένη εταιρεία ενδυμάτων Liz Claiborne.

Image
screenshot_2020-02-08_at_17.50.24.jpg
Οι φίλες της από το Πανεπιστήμιο περιγράφουν την Τζένιφερ «ως μια πολύ διαβασμένη Σίντι Κρόφορντ».

Η Τζένιφερ γνώρισε τον Φώτη Ντούλο μόλις την πρώτη της εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο Brown, το 1987. Είχαν έναν χρόνο διαφορά (ο Φώτης γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1967, η Τζένιφερ στις 27 Σεπτεμβρίου 1968). «Αυτός ο νεαρός άνδρας πάντα μου άρεσε – είχαμε μια ιδιαίτερη χημεία, κάτι ιδιαίτερο και πολύτιμο και ήμασταν προσεκτικοί μέχρι που

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη