Έφοδος σε εταιρείες που συνδέονται με την Aegean Marine Petroleum Network

Με μία έφοδο στα γραφεία εταιρειών που συνδέονται με την Aegean Marine Petroleum Network Inc., η οικονομική αστυνομία κατάσχεσε σκληρούς δίσκους και σέρβερς για να ικανοποιήσει αίτημα δικαστικής συνδρομής των αμερικανικών αρχών.
Χρόνος ανάγνωσης: 
6
'
[ampni.com]

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα η οικονομική αστυνομία εισέβαλε στα γραφεία των εταιρειών που συνδέονται με την Aegean Marine Petroleum Network Inc στα βόρεια προάστια, σε κτίριο όπου βρίσκεται το τμήμα πωλήσεων, προκειμένου να κατάσχει τους σκληρούς δίσκους και τους σέρβερς των εταιρειών που πιθανά να περιλαμβάνουν στοιχεία και από τη δραστηριότητα εταιρειών που συνδέονταν παλαιότερα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη και συγκεκριμένα το διάστημα 2014-2017.

Διόρθωση 5/9/2019

Κατά τη δημοσίευση του άρθρου,  στον τίτλο και στον υπότιτλό του αναφερόταν ότι η οικονομική αστυνομία εισέβαλε στα γραφεία του ομίλου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα βόρεια προάστια, σε κτίριο όπου βρίσκεται το τμήμα πωλήσεων του ομίλου.
Τα περιστατικά αφορούν σε έρευνα που έγινε σε εταιρείες που στεγάζονται σε συγκρότημα γραφείων στην Κάτω Κηφισιά και εμφανίζονται ως γραφεία πωλήσεων της Aegean Marine Petroleum Network Inc, που είχε ιδρύσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, και εταιρειών που σύμφωνα με το δημοσίευμά μας συνδέονταν με τον κ. Μελισσανίδη παλαιότερα.  Πηγές κοντά στον κ. Μελισσανίδη σημείωσαν ότι ο ίδιος δεν έχει τον έλεγχο της εταιρείας και ότι συνεπώς δεν είναι ακριβές ότι η έφοδος έγινε στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως θα μπορούσε να συναχθεί απο το αρχικό κείμενο. Για το λόγο αυτό αλλάξαμε τα σημεία που συσχέτιζαν τα γραφεία με τον επιχειρηματία, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου. 

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.