Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κείμενο:
cover-phone.jpg

Πώς να ηρεμήσετε από τις διαφημιστικές κλήσεις

Πρωί, μεσημέρι και βράδυ, Σαββατοκύριακο και καθημερινές. Ό,τι κι αν θέλουν να σας προσφέρουν ως ευκαιρία ζωής, το πιθανότερο είναι πως δεν ενδιαφέρεστε. Το άρθρο 11 μπορεί να φέρει πίσω την ηρεμία σας.

Το τηλέφωνο θα χτυπήσει τη χειρότερη ώρα. Αφού έχετε καταφέρει μετά από χίλιες προσπάθειες να βάλετε τα παιδιά να κοιμηθούν, την στιγμή που μετά από μια δύσκολη ημέρα προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Ή, ακόμη χειρότερα, όταν πια θα έχετε καταφέρει να χαλαρώσετε.

Η φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ενθουσιώδης, μέσα στην ευγένεια, καμιά φορά φιλική σε βαθμό που ξαφνιάζει. «Ναι, καλησπέεεερα, τηλεφωνώ από την τάδε εταιρεία», θα πει καθώς συστήνεται. Πρόγραμμα κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας; Δελεαστικό πακέτο για φοιτητές ή ο πιο οικονομικός συνδυασμός για όλη την οικογένεια; Πακέτο για σύνδεση στο Διαδίκτυο, προσφορά για δορυφορική τηλεόραση, τραπεζικός λογαριασμός, κολλαγόνο, ή μήπως όλα μαζί;

Tο πιθανότερο είναι πως δεν σας ενδιαφέρει. Όπως δεν σας ενδιέφερε και εχθές και πιθανότατα δεν θα σας ενδιαφέρει ούτε αύριο. Το τηλέφωνο όμως δεν θα σταματήσει να χτυπά. Όσο κι αν αγανακτείτε, όσο κι αν φωνάζετε ή παρακαλάτε τον άνθρωπο στην άλλη άκρη της γραμμής.

Οι αυθόρμητες λύσεις δεν βοηθούν και τόσο

Πριν δούμε τι είναι εκείνο που πρέπει να κάνετε, ας απορρίψουμε τις αντιδράσεις που σας βγαίνουν αυθόρμητα, ίσως φαντάζουν και ως λύσεις, αλλά δεν αγγίζουν την ουσία του προβλήματος. Ο

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη