Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κατηγορία:
Κείμενο:
testce.jpg
Ο Αλεσάντρο Μπαρακίνι στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων του Rainews.

«Είμαστε σαν τους γιατρούς που δεν επιτρέπεται να παρασυρθούν από το συναίσθημα»: Ο παρουσιαστής του Rainews στο inside story

Ο Αλεσάντρο Μπαρακίνι, αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του μεσημεριανού κεντρικού δελτίου του Rainews, είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ενημέρωσης στην Ιταλία. Τον ρωτήσαμε πώς βιώνει αυτές τις ημέρες.
Ο Αλεσάντρο Μπαρακίνι στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων του Rainews.

Το ενημερωτικό 24ωρο κανάλι της RAI, Rainews, είναι εδώ και έναν μήνα βασική πηγή ενημέρωσης των Ιταλών για την εξέλιξη της κρίσης του κορονοϊού στη χώρα τους. Ο αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του μεσημεριανού δελτίου, Αλεσάντρο Μπαρακίνι, είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ενημέρωσης στην Ιταλία. Τέσσερις ώρες συνολικά στον αέρα ημερησίως, αφιερωμένες σχεδόν αποκλειστικά στον κορονοϊό, που περιλαμβάνουν επιπλέον και την καθημερινή επίσημη ενημέρωση των αρμοδίων για την εξέλιξη της πανδημίας. Τον παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές και κρέμονται από τα χείλη του για να μάθουν τα τελευταία νέα.

 

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνωαπό 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Επικοινώνησα μαζί του σε μια στιγμή που για πρώτη φορά ψήγματα αισιοδοξίας φέρνουν ένα ισχνό χαμόγελο στα χείλη των Ιταλών, που έχουν πληγεί σκληρά από την πανδημία. Η κουβέντα μας ήταν σύντομη αλλά διαφωτιστική, αφού οι ώρες της ξεκούρασής του είναι πλέον μετρημένες και η ημέρα του, όπως ο ίδιος

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη