Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
5'
Κατηγορία:
Κείμενο:
italy.jpg
[Nuova Neon Group]

Ιταλία: Παραβάν από πλεξιγκλάς στην πλαζ και άλλες ιδέες

Καθώς τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα της φάσης 2 στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η Ιταλία μελετά το επόμενο βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα.
[Nuova Neon Group]

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τις 30 Ιανουαρίου, όταν επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην Ιταλία (δύο Κινέζοι τουρίστες σε νοσοκομείο της Ρώμης) και δύο από τις 18 Φεβρουαρίου 2020, όταν υπήρξε η πρώτη περίπτωση δευτερεύουσας μετάδοσης, η οποία διαγνώστηκε στο Κόντονο στην επαρχία Λόντι της Λομβαρδίας. Έκτοτε η τραγωδία της Ιταλίας απασχόλησε ολόκληρο τον πλανήτη. Η γειτονική μας χώρα έγινε –τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα– η πύλη εισόδου του κορονοϊού στην Ευρώπη και case study για όσους στη συνέχεια βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη νέα νόσο.

 

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνω από2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Τώρα, παρά τον δυσοίωνο απολογισμό των τελευταίων μηνών (η χώρα μετρά πάνω από 180.000 κρούσματα και 24.000 νεκρούς), επιχειρείται δειλά δειλά μια επιστροφή στην κανονικότητα και τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα της λεγόμενης φάσης 2 της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Πώς γίνεται η επαναφορά στην κανονικότητα

Η Ιταλία άνοιξε στις 14 Απριλίου τα

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη