Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κατηγορία:
Κείμενο:
celebs.jpg

Διάσημοι και κορoνοϊός: Όλα λάθος

Η Μαντόνα στην μπανιέρα και άλλα επικοινωνιακά ναυάγια των σταρ στις μέρες της πανδημίας.

Είναι προκλητικό να ψάχνει κανείς να εντοπίσει τα θετικά της πανδημίας, αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, ένα καλό που έκανε ο COVID-19 είναι ότι επιβεβαίωσε αυτό που όλοι κατά βάθος ξέραμε για τους σταρ του Χόλιγουντ: ζουν στον κόσμο τους και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς είναι εξαιρετικά εκνευριστικοί.

 

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Προσπαθώντας να βρουν ποιος είναι ο ρόλος σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε και ίσως αγωνιώντας να επιπλεύσουν στην επιφάνεια των πραγμάτων και να διατηρήσουν την προσοχή του κοινού τους, οι πλούσιοι και διάσημοι κατέφυγαν στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το instagram. Και αυτοσχεδιάζοντας μηνύματα περί του πώς είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την περιπέτεια, που ασφαλώς δεν είμαστε, κατάφεραν όντως να παραμείνουν στη δημοσιότητα, όμως για όλους τους λάθος λόγους. Κλεισμένοι μέσα στα φαραωνικών διαστάσεων πολυτελή τους σπίτια, οι καλλιτέχνες αντί να μας

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη