Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
2'
Κατηγορία:
cover-cinedoc.jpg

Προβολές CineDoc & inside story 2017-2018

Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία του inside story με το CineDoc συνεχίζουμε και φέτος με επιλεγμένα ντοκιμαντέρ Ελλήνων σκηνοθετών. Οι συνδρομητές του inside story απολαμβάνουν έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους.

Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία του inside story με το CineDoc συνεχίζουμε και φέτος με επιλεγμένα ντοκιμαντέρ Ελλήνων σκηνοθετών. Οι τρεις ταινίες θα προβληθούν με την υποστήριξή μας στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Ο συνδρομητές του inside story απολαμβάνουν έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους (3 ευρώ αντί για 6).

Greek Animal Rescue

Μενέλαος Καραμαγγιώλης, 65’ | 2017 | Ελλάδα

Προβολή: Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών | Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017, 19.30

Image
kentrikh.jpg

Ένας σύλλογος από το Λονδίνο που φροντίζει τα αδέσποτα της Ελλάδας και μια ομάδα νέων εθελοντών που περιπολούν τον Ασπρόπυργο περιθάλποντας αδέσποτα ζώα είναι οι ήρωες της ταινίας σε μια περιοχή «κολαστήριο» για πολλά παρατημένα ζώα.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας. Παράλληλα, θα συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα διατεθούν στη φιλοζωική ομάδα «Tα Φαντάσματα του Ασπροπύργου» για αγορά φαρμάκων και εμβολίων.

Σε συνεργασία με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, τη φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου» και το inside story.

Κατά τα άλλα, τo ντοκιμαντέρ θα προβληθεί και στον Κινηματογράφο Δαναό την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 16.00. Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου προβάλλεται και στη Θεσσαλονίκη (Αίθουσα «Σταύρος Τορνές

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη