Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κείμενο:
dylan.jpg
O 77χρονος Mπομπ Ντίλαν φωτογραφίζεται για το ουίσκι του με σμόκιν. [Courtesy Heaven’s Door Spirits]

Message in a Bottle

Πόσο έχει βάλει το χεράκι του ο Μπομπ στο μπέρμπον που λάνσαρε; Τι γεύση έχει το ουίσκι του Μάθιου ΜακΚόναχι; Πίνεται η σαμπάνια του Jay-Z; Το κρασί του Sting; Τα νέα pet projects των σταρ αφορούν την κάβα μας.
O 77χρονος Mπομπ Ντίλαν φωτογραφίζεται για το ουίσκι του με σμόκιν. [Courtesy Heaven’s Door Spirits]

Oι σταρ του Χόλιγουντ δεν αφήνουν τα χρήματά τους στην τράπεζα, τα επενδύουν. Ο Κέβιν Σπέισι και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έχουν βάλει χρήματα στα στρώματα Casper, ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει επενδύσει στη Spotify, ενώ ο Άστον Κούτσερ είναι πια περισσότερο γνωστός για τις πρώιμες επενδύσεις του σε 61 startup, όπως την Airbnb και το Change.org, παρά για το βιογραφικό του στο ΙΜDb.

Image
clooney-3.jpg
Ο Κλούνεϊ και ο Γκέρμπερ δημιούργησαν την Casamigos για να την απολαμβάνουν με τους φίλους τους. Την κυκλοφόρησαν στην αγορά το 2013, όταν οι αρχές τους ενημέρωσαν ότι για τις ποσότητες που παρασκεύαζαν χρειαζόντουσαν ειδική άδεια.

Eσχάτως δε πολλοί έχουν μπει στα οινοπνευματώδη. Και δεν εννοούμε να επιτρέπουν σε κάποια εταιρεία να χρησιμοποιήσει το όνομά τους ή τη φωτογραφία τους σε ένα μπουκάλι (όπως κατά κόρον έκαναν τα μέταλ συγκροτήματα του ’90), αλλά να αγοράσουν οι ίδιοι τις εταιρείες ή ένα μεγάλο κομμάτι τους, να εκφέρουν γνώμη για το γευστικό αποτέλεσμα, να σχεδιάσουν τις φιάλες – ειδικά αν πρόκειται για κάποιο κρασί και κάποιον με πάθος για το κρασί, όπως τον Sting.

Image
712vwzio1el._sl1500_.jpg

Αφότου ο Τζορτζ Κλούνεϊ πούλησε στον κολοσσό Diageo την (όχι πολύ καλή) τεκίλα Casamigos που είχε δημιουργήσει με τον Ράντι Γκέρμπερ –αρχικά για προσωπική τους κατανάλωση–, ο κόσμος του επώνυμου αλκοόλ έγινε πιο φτωχός (και οι δύο φίλοι κατά 1 δισ. δολάρια πιο πλούσιοι), όμως υπάρχουν νέοι παίκτες στον χώρο και μπορούμε να απολύνουμε τον πόνο μας με το ουίσκι του Drake

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη