Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κείμενο:
untitled-1.jpg
H Lucy και ο Bryan έμειναν παντρεμένοι για 21 χρόνια, μέχρι το 2003.

Bryan και Lucy Ferry: Ένα love story χωρίς happy end

Η είδηση της αυτοκτονίας της Lucy Birley (πρώην Ferry) συγκλόνισε την Βρετανία αλλά και τον ίδιο τον Bryan Ferry.
H Lucy και ο Bryan έμειναν παντρεμένοι για 21 χρόνια, μέχρι το 2003.

Είναι 29 Δεκεμβρίου του 2003 και η πτήση 2069 της British Airways απογειώνεται από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο με κατεύθυνση το Ναϊρόμπι της Κένυα. Ένας επιβάτης με ψυχολογικά προβλήματα ορμάει στο πιλοτήριο. Το πλήρωμα χάνει τον έλεγχο του αεροσκάφους, που αρχίζει να πέφτει. Οι μάσκες οξυγόνου πέφτουν από την οροφή μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών. Μεταξύ τους βρίσκεται ο Μπράιαν Φέρι με τη σύζυγό του, Λούσι, και δύο από τα τέσσερα παιδιά τους.

Είναι η στιγμή που η ζωή περνά μπροστά από τα μάτια σου σαν κινηματογραφική ταινία και η Λούσι Φέρι συνειδητοποιεί πως, αν επιζήσει, το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να δώσει ένα τέλος στον γάμο της. Τελικά, ο παρανοϊκός αεροπειρατής ακινητοποιείται, ο κυβερνήτης καταφέρνει να πάρει και πάλι τον έλεγχο του αεροσκάφους και όταν το ζευγάρι πατάει με ασφάλεια στο έδαφος, η Λούσι ανακοινώνει στον Μπράιαν την απόφασή της . Κάπως έτσι πέφτουν οι τίτλοι τέλους ενός γάμου που διήρκεσε 21 χρόνια και υπήρξε αγαπημένος των tabloids.

Η ανεπιτήδευτη κληρονόμος

Ο Μπράιαν Φέρι γνώρισε τη Λούσι Χέλμορ, διάσημο μοντέλο και socialite της εποχής, σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Τους σύστησε ο interior designer φίλος της, Νίκι Χάλσαμ

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη