Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
25'
Επιμέλεια:
seires.jpg

Binge-watching: Χειμώνας 2021-22

Συντάκτες και συνεργάτες του inside story κάνουν τις προτάσεις τους για σειρές.

Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ζητάτε ανάμεσα στις προτάσεις των συνεργατών του inside story, έχει από όλα, horror, docuseries, dramedies, αστυνομικά, αστεία αστυνομικά και περισσότερα ιατρικά από ό,τι περίμενα.

Έφη Αλεβίζου Chapelwaite (2021-)

«Παιδιά; Έχω κάτι να μοιραστώ. Έχουμε κληρονομήσει ένα ξυλουργείο και ένα σπίτι στο Μέιν από τον ξάδερφό μου, τον Στίβεν, έναν άνθρωπο που ελάχιστα γνώριζα. Είπε ότι ήθελε να θεραπεύσει ένα παλιό ρήγμα στην οικογένειά μας. Έχει ακόμη και όνομα. Τσαπελγουέιτ». Η δυσοσμία πίσω από τις καλές προθέσεις του ξαδέρφου πολύ γρήγορα αναδύεται στον χώρο και το χαρμόσυνο μήνυμα για το νέο ξεκίνημα ζωής του κυρίου Μπουν και των τριών παιδιών του μεταλλάσσεται σε μια τρομακτική προειδοποίηση.

Βρισκόμαστε στο μακρινό 1850 όταν ο καπετάνιος μεγάλου φαλαινοθηρικού Tσαρλς Μπουν, τον οποίο υποδύεται ο Άντριεν Μπρόντι, αφήνει τη θάλασσα για να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της μοίρας, έχοντας ήδη λαβωθεί από αυτήν μετά τον πρόσφατο θάνατο (από πνιγμό) της γυναίκας του. Το σπίτι των προγόνων του τού χαρίζεται απρόσμενα και μαζί με αυτό οι αναμνήσεις, οι φόβοι και η φρίκη του αναπόφευκτου και του προδιαγεγραμμένου. Ένα τραυματικό γεγονός της παιδικής του ηλικίας

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη