Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κείμενο:
love.jpg

Bad Romance: Οι αποτυχημένοι Βαλεντίνοι

Κάποιες κλασικές ιστορίες αγάπης δεν είναι ακριβώς #couplegoals. Για την ακρίβεια, είναι το είδος που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αυτό που πρέπει κανείς να γιορτάζει είναι ότι δεν είναι αναγκασμένος να ζει παρόμοια κόλαση.

Η πιο ρομαντική ημέρα της χρονιάς έφτασε, μαζί και η ιδανική στιγμή να θυμηθούμε κάποια λογοτεχνικά και κινηματογραφικά ζευγάρια που έμειναν στην ιστορία ως ιδανικά ρομάντζα, παρότι δεν προσπάθησαν καθόλου να κρύψουν τη βαθιά τους δυσλειτουργικότητα. Το δράμα προκαλεί πάντα περισσότερο ενδιαφέρον από την ισορροπία και την κοινή λογική, αλλά πασίγνωστοι φανταστικοί έρωτες που παρουσιάζονται ως ντε φάκτο μεγάλοι και επιτυχημένοι, ήταν στην πραγματικότητα παραδείγματα προς αποφυγή πάση θυσία. Του είδους που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αυτό που πρέπει κανείς να γιορτάζει είναι ότι δεν είναι αναγκασμένος να ζει παρόμοια κόλαση.

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Καταπληκτική αφήγηση από έναν αριστουργηματικό συγγραφέα, αλλά ίσως οι πιο ηλίθιοι έφηβοι στο σύμπαν της λογοτεχνίας. Πρώτον, γνωρίζονται πέντε ημέρες και όσο παρορμητικοί κι αν είναι οι άνθρωποι πριν την ενηλικίωση, δεν κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα όπως π.χ. ο θάνατος με κάποιον που ξέρεις λιγότερο από μία εβδομάδα. Επίσης, η απόπειρα αυτοκτονίας είναι πάντα μια κακή ιδέα, ειδικά όταν θέλεις να το κάνεις για να πετύχεις το σκοπό σου αλλά δεν φροντίζεις να κάνεις μια μίνιμουμ συνεννόηση προηγουμένως μήπως π.χ. ο καλός κληρικός που θέλει να

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη