Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κατηγορία:
Κείμενο:
sorokin3.jpg
Η Άννα Σορόκιν κατά τη δίκη της στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, Απρίλιος 2019.

Η απένταρη «κληρονόμος» που εξαπάτησε το Μανχάταν

Η Άννα Σορόκιν έπεισε την ελίτ της Νέας Υόρκης πως ήταν κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας. Στην πραγματικότητα, ζούσε με δανεικά – και αγύριστα.
Η Άννα Σορόκιν κατά τη δίκη της στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, Απρίλιος 2019.

Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, μορφωμένη ή ευχάριστη. Κάποιοι είπαν ότι δεν είναι καν ευγενική – είχε όμως το ταλέντο να εντοπίσει τα αδύναμα σημεία της πλούσιας Νέας Υόρκης και να τα εκμεταλλευτεί. Η απίθανη ιστορία της νεαρής απατεώνισσας, που κινήθηκε με εξωφρενική ευκολία στους πιο πριβέ κύκλους της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το ραντάρ του Netflix. Σύντομα θα προβληθεί η μίνι σειρά που αφηγείται τα έργα, τις ημέρες και το απίστευτο θράσος της Άννας Σορόκιν, με την υπογραφή της Σόντα Ράιμς και την ταλαντούχα Τζούλια Γκάρνερ του Ozark στον πρωταγωνιστικό ρόλο (η Σορόκιν, πάντα πιστή στην αδιαφορία της για τον ρεαλισμό, ήθελε να την υποδυθεί η όμορφη Μάργκοτ Ρόμπι).

Μία μαθητευόμενη που ξόδευε πολλά

Η Σορόκιν γεννήθηκε το 1991, σε μια μικρή πόλη νοτιοδυτικά της Μόσχας. Λίγο αργότερα, η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου ο οδηγός φορτηγών πατέρας της άνοιξε μια μικρή επιχείρηση κλιματιστικών. Σε ηλικία 19 ετών έφυγε για το Παρίσι, όπου άρχισε να εργάζεται στο περιοδικό Purple ως μαθητευόμενη και άρχισε να συστήνεται ως Άννα Ντέλβι.

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη