Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κείμενο:
klairi.jpg

Αντιμέτωπη με ένα καφκικό κράτος

Πώς μια γυναίκα μπορεί να χάσει τον ύπνο και την ηρεμία της εξαιτίας ενός κράτους που δεν καταφέρνει να κάνει τη δουλειά του και να την προστατεύσει από ένα Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, που εγκαταστάθηκε δίπλα της εδώ και έξι μήνες.

«Στις αρχές του 2021 ξεκίνησε τη λειτουργία του το υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε., σε μια ιδανική τοποθεσία, στην περιοχή Γιοφυράκια (κόμβος ΠΑΓΝΗ προς Σταυράκια), με πανοραμική θέα και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου», διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Η ανάρτηση συνοδεύεται από μία φωτογραφία που δείχνει την πρόσοψη του νέου επιβλητικού κτιρίου που διαθέτει 79 κλίνες και δεσπόζει σε «ένα ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000 τ.μ.».

Image
olympion_prosopsi.jpeg
[www.olympion-rehab.com]

Πρόκειται για το πέμπτο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε. η οποία έχει έδρα την Πάτρα.

Στο πίσω μέρος του νέου κτιρίου ωστόσο, η εικόνα δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο αυτή που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα. Εκεί βρίσκονται οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις: κλιματιστικά, ψύκτες, γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος και άλλα μεγάλα σε όγκο μηχανήματα, που παράγουν διαρκώς θόρυβο και έχουν κάνει τον βίο αβίωτο στην Κλαίρη Μιτσοτάκη – μία γυναίκα που είχε την ατυχία το σπίτι της να γειτνιάζει με το οικόπεδο όπου ανεγέρθηκε το κέντρο αποκατάστασης.

Image
olympion_tamixanimata.jpeg
Η πηγή του θορύβου.

Ο θόρυβος όπως μας λέει, είναι αδιάλειπτος από τον Μάρτιο του 2021 έως σήμερα. Από τη νύχτα της 20ής (προς την 21η) Ιουλίου

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη